READING

Sinterklaas recepten mét pepernoten

Sinterklaas recepten mét pepernoten

Bron: Instagram @culinessa

Bron: Instagram @culinessa

Laat ik gewoon maar meteen met de deur in huis vallen. I suck at baking. Koken gaat me nog goed af, maar als ik ga bakken…. Ik heb nogal moeite met het volgen van recepten. Altijd gaat er wel iets mis. Maak ik een appeltaart? Dan is de bodem altijd te zompig. Maak ik een brownie? Te veel water en vervolgens valt hij bijna op de grond. Moet ik een ei breken? Dan ben ik vervolgens eerst nog een half uur bezig om de schilletjes eruit te vissen. Niet voor mij weggelegd dus.

Gelukkig heb ik een intens lief zusje die mega goed is in bakken. Voor mijn verjaardag bakte ze de mooiste taart ever. Voor haar verjaardag bakte ze de lekkerste taart ever. En als ik doordeweeks weer eens naar mijn ouders ga staat er negen van de tien keer weer een heerlijk bakseltje klaar. Zij en mijn moeder zijn daarom altijd team dessert. Maarrrr een eigen receptje gebruiken ze niet. Ze speuren eerst heel het internet af om de lekkerste recepten te vinden. Zo ook voor Sinterklaas. En laat ik nou net het bestandje gevonden hebben met die heerlijke recepten.

No bake Sinterklaas cheesecake van Brenda kookt

Dit recept is mega snel en simpel om te maken. Let wel; het moet nog een uurtje opstijven in de koelkast. Super handig als je niet veel tijd hebt voordat jouw gasten komen maar wel iets lekkers wilt voor bij het driegangendiner.

Kidsproof: Pepernoten tiramisu van uit Pauline’s keuken

Met tiramisu zit je altijd goed! Toch moeilijk, alcohol erin op een kinderfeestje. Gelukkig weet Pauline hier wel raad mee. Enne mocht je toch liever zelf wel iets sterkers willen, dan vervang je toch gewoon de amandel koffiesiroop.

Chocoladetaart met pepernoten van Allerhande

Vraag mijn moeder waar je de lekkerste recepten voor toetjes vindt en ze stuurt je naar de Allerhande online. Deze heerlijke chocoladetaart mét pepernoten mocht dus ook zeker niet ontbreken!

 Sinterklaastaart – MonChou van Brenda kookt

Zoals Brenda zelf zegt ‘MonChou met kruidnoten, Nutella en truffelkruidnoten.. do I need to say more?’ Onwijs lekker, een tikkie zoet en mooi voor het oog.

Sinterklaas cake van Lekker & Simpel

Zoals de website het al zegt deze cake is ‘Lekker & Simpel.’ Gemaakt binnen een half uurtje, vervolgens een uur in de oven en klaar. Heerlijk voor pakjesavond maar ook voor als je weer een pepernoten craving hebt.

Welk recept lijkt jou het lekkerst?


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

 1. Maaike

  22 november

  Oeh, ze lijken me allemaal wel lekker! Ik heb ooit een taart gebakken met pepernoten en dat was ook zoooo heerlijk <3

 2. Manon

  22 november

  Wat een lekkere recepten allemaal!

 3. Beautyjuf

  27 november

  *Nmnomnom*, wat een heerlijkheid! Ik ben niet zo’n ster in de keuken, dus heb ik twee taartjes besteld voor de Sinterklaasviering met familie.

 4. Lorenza

  1 december

  Hmm deze lijkt me echt heel lekker!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers