READING

6 x nostalgisch speelgoed met een fashion make-ove...

6 x nostalgisch speelgoed met een fashion make-over

Een Barbie, Furbie en een Polly Pocket… Welk speelgoed stond er vroeger op jouw verlanglijstje voor kerst? Helaas, voor ons is de tijd van eindeloze wishlists voorbij. Desalniettemin koestert Stylight de herinneringen door zes nostalgische toys een fashionable make-over te geven. Maar: kijken kijken kijken, niet te koop. Jammer genoeg.

Celine Luggage Tote van Lego

Een Celine van Lego! De echte kunnen we ons (nog) niet veroorloven, maar dankzij deze stylish variant wel. Daar zouden we nou best een paar uur voor willen stoeien met legosteentjes…

Kylie Jenner make-up pop

Wie had (of wilde) nou geen make-up pop? Vandaag de dag domineert Kylie Jenner de beautywereld. Vandaar dat wij de normale pop een Kardashian make-over hebben gegeven. Inclusief Kylie Cosmetics lipkit!

Gigi & Zayn

Hét koppel van dit moment zijn toch wel Gigi Hadid en voormalig One Direction lid Zayn Malik. De nieuwe Barbie en Ken!

Chanelbots

Tijdens de laatste Chanel show verraste Karl Lagerfeld met zijn tech thema. Hij toverde Le Grand Palais om in een datacenter en liet zich inspireren door de jaren 90. De modellen deden denken aan robots – en dat vraagt om een speelgoed variant.

De Victoria’s Angie Pocket

We konden vroeger geen genoeg van de Polly Pocket krijgen, net als van de jaarlijkse Victoria’s Secret show. Dus besloten we de Grand Palais – waar de show dit jaar plaats vond – een Polly Pocket jasje te geven.

Fendies

Elke it-girl had vroeger een Furbie en vandaag de dag een Fendie sleutelhanger! Deze versie zou je overigens niet alleen kunnen aaien maar zou je ook van het beste mode advies voorzien.

Welke komt op jouw denkbeeldige verlanglijstje?

Bron: Stylight


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers