READING

De allerleukste kerstfilms op Netflix

De allerleukste kerstfilms op Netflix

kerstfilms-op-netlix

Zoals je misschien weet is Kerstmis mijn favoriete feestperiode van het jaar. Daarom vind ik het ook totaaaaal geen straf om dit artikel te schrijven. Ik ben al weken elke avond trouw een film aan het kijken op Netflix. En niet zomaar films, kerstfilms. Vraag het aan mijn vrienden, ik heb letterlijk elke kerstfilm bekeken. Zo maakte ik dit lijstje met de allerleukste kerstfilms op Netflix. Scheelt jou weer zoeken.

SERENDIPITY

Laat ik maar meteen beginnen mijn mijn lievelings. Deze film is niet alleen tijdens kerst mijn favoriet maar het hele jaar door. I loveeeeee deze. Serendipity is uber romantisch – lees lekker klef – en zo sprookjesachtig. Perfect voor dagen dat jij je alleen voelt en romantiek nodig hebt. Ook perfect trouwens om met je vriend te kijken. Lesje romantiek in een notendop deze film.

FROZEN

Voor de personen die denken dat Disney films voor sukkels en kinderen zijn, go home. Frozen ken ik dankzij mijn lieve zusje uit mijn hoofd. En nog steeds ben ik niet bored van het kijken naar Olaf, Elsa en Anna. Een lekkere familie film dus.

12 DATES OF CHRISTMAS

Deze film is een heerlijke wegkijker. Een tikkie langdradig maar wel super romantisch. Zoals het hoort bij kerstfilms dus. Het valt trouwens wel op dat veel kerstfilms over het lot gaat. Of is dat gewoon zo bij alle romantische films…?

THE POLAR EXPRESS

Ik weet nog goed dat deze film in de bioscoop kwam. Deze film zit zo goed in elkaar. Onwijs mooi gemaakt. Deze film zet de kerstgedachten echt neer op de juist manier.

ALVIN AND THE CHIPMUNKS

Telt deze film als kerstfilm? Ik bedoel de Chipmunks hebben een kersthit in de film. Onwijs kinderachtig maar ik kijk hem met enorm veel plezier. En dit zeg ik zonder schaamte!

ANGELS IN THE SNOW

Een heerlijke wegkijker die je misschien een klein beetje met je neus op de feiten drukt. Ik wil niet te veel verraden dus ga deze maar gewoon kijken en laat maar weten wat je ervan vindt.

THE FAMILY STONE

Veel kerstfilms bevatten de wat ‘onbekende’ acteurs. Deze film daarentegen heeft toch wel echt de juiste mensen. Sarah Jessica Parker, Diane Keaton, Rachel McAdams, Craig T. Nelson en ga nog maar even door. Heb je dus zin in een goede kerstfilm? Ga dan voor deze. Leuk verhaal en goed geacteerd.

MANNENHARTEN

Voor de liefhebbers, een Nederlandse kerstfilm. Uiteraard, het moet je cup-of-tea zijn maar ook dit is een lekkere wegkijker. Wie wordt er nou niet blij van Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger en Daan Schuurmans op je beeldscherm?

LOVE ACTUALLY

Oke ik ga een klein beetje valsspelen. Deze film staat namelijk niet op Netflix maar dit is en blijft toch mijn favoriete kerstfilm. Zeker een groot min punt Netflix dat deze niet tussen alle pareltjes staat… Voor wie deze film niet kent, GA NU NAAR DE WINKEL EN KOOP. Geloof me hier krijg je geen spijt van. Oh en vergeet dan ook niet ‘The Holiday’ mee te nemen. Lekker janken.

Kleine sidenote: Ik moet zeggen dat ik een klein beetje teleurgesteld ben in Netflix. Veel leuke/goede kerstfilms zijn er niet te vinden.

Films als ‘Home Alone’, ‘How the Grinch stole Christmas!’, ‘A Christmas Carol’, – ook wel de echte klassiekers zijn – ook altijd aan te raden. Mocht je nou meer zin hebben in een makkelijke niet zo’n boeiende wegkijker dan zijn ‘The spirit of Christmas’, ‘A Christmas detour’ en ‘A dogwalker’s Christmas tale’ aan te raden. Verwacht hier echter niet te veel van.

Wat is jouw kerstfavoriet?


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

 1. Toos Jong

  14 december

  Zo kom jij de maand december wel door!!!!
  Nu wij nog……

 2. Manon

  14 december

  Er staan een aantal leuke tussen!

 3. Florence

  18 december

  Super leuk overzicht! Mijn favoriete kerstfilm blijft nog altijd The Holiday 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers