READING

Last minute kerstinkopen? Dan moet je hier zijn

Last minute kerstinkopen? Dan moet je hier zijn

Het is aftellen geblazen, nog een paar nachtjes slapen en dan is het Kerst! Dat betekent gezelligheid, veel eten en cadeautjes. Daarover gesproken, heb jij al je kerstinkopen gedaan? Nog niet, kijk dan snel even hierhier of ga even langs deze tijdelijk hotspot: fonQ pop-up gift store. 

Voor wie fonQ  nog niet kent, fonQ is een warenhuis met ruim 60.000 producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje, je vindt het op fonQ.nl en nu ook tijdelijk in de fonQ pop-up gift store. Gevestigd in de gezelligste buurt van Amsterdam, mijn buurt, de Pijp.

Dus wil je nog snel een cadeautje shoppen en heb je geen tijd meer om online iets te bestellen, ga dan zeker hier even langs!

Data: tot en met 24 december

Adres: Sarphatipark 116, 1073 ED Amsterdam

Openingstijden: 
Ma t/m wo | 11:00 tot 19:00 uur
Donderdag | 11:00 tot 20:00 uur
Vr t/m za | 10:00 tot 19:00 uur
Zondag | 12:00 tot 18:00 uur

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. O wauw dit lijkt me echt heel leuk om eens te bezoeken! Helaas woon ik ver van Amsterdam, maar als dat niet zo was wist ik het wel… Malou x

  2. Manon

    19 december

    Dat ziet er heel erg leuk uit

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers