READING

Op zoek naar verborgen schatten – mijn 5 fav...

Op zoek naar verborgen schatten – mijn 5 favorieten

Een maand geleden begon mijn zoektocht naar verborgen schatten op het internet. Mijn oproep om leuke, inspirerende blogs te spammen resulteerde in een heleboel reacties. Lezers lieten hun eigen blog achter, maar ook werden er veel blogs van anderen gedeeld. 

Vandaag zet ik mijn 5 favorieten (nu nog) verborgen schatten in willekeurige volgorde op een rijtje. Ik heb elke blog doorgespit en dit zijn mijn favorieten, plus artikelen die je van hen wilt lezen.

1. Diolifestyle

We trappen het lijstje af met het blog van Dionne: Diolifestyle. Vooral haar persoonlijke artikelen en updates vind ik erg leuk en interessant om te lezen. Ik kan mijzelf namelijk vaak herkennen in de onderwerpen van deze artikelen. Dionne en ik zijn zo rond dezelfde leeftijd en bezig met dezelfde fases in het leven. Bij bepaalde dingen loopt Dionne daar net een stapje voor en daarom vind ik het interessant om haar ervaringen en kijk hierop te lezen. Mijn favoriete artikelen van de afgelopen tijd?

2. Nail Passion

De tweede blog is Nail Passion. Het blog van Lonneke die een hele grote liefde en passie heeft voor nagellak en nail arts. Waarom deze blog? Haar fotografie van producten is prachtig en ze maakt de mooiste nail art creaties, om jaloers van te worden (ik kan nog niet eens mooi mijn eigen handen lakken). Daarnaast schrijft ze ook veel voor andere blogs en dat verdient een shout-out;).

3. Claire Codi

Duurzaam leven suf? Zo klinkt het misschien, maar zo hoeft het niet te zijn. Dat bewijst Claire met haar blog Claire Codi. Op haar blog deelt ze onder andere heerlijke vega recepten, dierproefvrije beauty producten, leuke tips, dilemma’s en DIY’s. Hieronder drie leuke artikel van Claire Codi:

4. SimplySilvana

De op één na laatste blog is die van Silvana, SimplySilvana. Deze blog werd getipt door Elze van Hetzusje.com. Bij het openen van SimplySilvana word ik gelijk blij van de lay-out. Ja, van een goede lay-out kan ik al heel blij worden. Wanneer blogs minder fijne lay-outs hebben, ben ik vaak al snel afgehaakt. Op haar blog deelt ze artikelen over van alles en nog wat, dingen die haar bezighouden en die ze tof vindt. Daarnaast schrijft ze ook nog op een hele leuke manier, zoals in dit allereerste artikel:

5. Positive Me

En last but not least de blog Positive Me van Alyssa. Positief denken, mindfulness, yoga, gezondheid, goed eten en liefde voor jezelf, je vindt het allemaal op deze blog. ‘De guide naar een positief leven’. Artikelen waar ik bij stopte tijdens het doorspitten van deze blog?

Kende jij deze blogs al?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. evelien

  29 december

  Leuk artikel! Diolifestyle ken ik, maar de andere nog niet.
  Ik ga eventjes een kijkje nemen!
  Liefs,
  Evelien

 2. Alyssa

  29 december

  Wat een feestje dat mijn blog er tussen mag shinen! Thanks

 3. Claire

  29 december

  Wat leuk dat je mijn blog noemt! Ik kende de anderen nog niet dus die ga ik ook even lezen. Bedankt voor de inspiratie!

 4. Dionne

  29 december

  Wat super leuk om te lezen! En stiekem ben ik blij dat ik niet de enige ben die worstelt met een aantal struggles. Alvast een fijne jaarwisseling!

 5. Eline

  29 december

  Ik ga er meteen een aantal toevoegen!

 6. Lonneke

  29 december

  Wat onwijs lief dit van je zeg en erg leuk dat ik hier bij hoor! Dankjewel xxx

 7. ah ik ga hier even snel naar kijken, thanks for sharing! en alvast een fijn oud en nieuw X

 8. Romy

  29 december

  Wat een onwijs leuke blogs zitten ertussen! Claires blog kende ik al, maar de andere blogs nog niet. Ik heb weer wat te lezen 🙂

 9. Mariska

  29 december

  De blog van Lonneke is ook een van mijn favorieten 🙂 ze doet het zo goed!

 10. Teddy

  29 december

  Oh wat leuk, ik kende ze nog niet allemaal dus ik ga zeker even kijken!

 11. Elze

  4 januari

  Jaa! Leuk dat je Silvana’s blog er ook tussen hebt staan 🙂 Alleen Positive Me kende ik nog niet, maar die volg ik vanaf nu ook zeker!

 12. arjanne

  6 januari

  Ik kende alleen de blog van SIlvana nog maar (en die is zoo leuk), de rest nog niet, ik neem gelijk even een kijkje! Altijd leuk, nieuwe blogs ontdekken!

 13. Claudia

  8 januari

  Het is zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Soms loop ik ook vast, omdat ik altijd op dezelfde blogs kijk. Thanks

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers