Winterdip bestrijden 2.0

Soms ben ik best blij dat het fenomeen winterdip bestaat. Niet perse omdat je dan jouw chagrijnigheid op die winterdip kunt gooien. Meer zodat je kunt verklaren waar jouw mood vandaan komt. Snap je het nog?

De winterdip komt zo nu en dan ook even bij mij om de hoek kijken. Dit is niet zo erg eigenlijk. Zo lang je maar weet hoe je er mee om moet gaan… Daarom mijn tips om positiever de winter door te komen.

1. Een warme douche

Dit is serieus altijd goed. In de ochtend, ‘ s middags, ‘ s avonds het maakt niet uit. Een warme douche maakt elk moment van de dag beter.

2. De perfecte douchegel

Als we het dan toch over douchen hebben… Ik kan altijd onwijs genieten van de geuren van The Body Shop. In de winter brengen zij altijd 3 speciale wintergeuren uit. Momenteel staat de lijn ‘Spiced Apple’ in mijn douche. Maakt de dag een stuk beter!

3. Een opgeruimd huis

Mijn moeder zegt altijd: ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.’ Klink lullig en enorm cliché maar zó waar. Daarom altijd voor het naar bed gaan even opruimen en je staat meteen een stuk lekkerder op.

4. Een cadeautje elke dag

Het fijnste van de decembermaand is dat er weer allemaal te gekke adventskalenders in de verkoop zijn. Altijd leuk om cadeau te doen, maar koop er ook eens één (of twee) voor jezelf. Hoe leuk is het om elke dag een klein cadeautje te krijgen!

5. Eet gezond en sport

Deze is niet alleen voor de winterdip maar gewoon voor het dagelijks leven. Hoe gezonder je eet, hoe lekkerder in je vel. Hoe meer je sport, hoe sneller je kop leeg is. Zo werkt het gewoon.

6. Verplichtingen

December is altijd de maand vol drukte en verplichtingen. Maar als je dan toch verplichtingen maakt, maak dan ook me-time een verplichting. Niets heerlijkers dan met een kopje thee op de bank je favo serie of kerstfilm te kijken. Pak elke dag ook een momentje voor jezelf.

Hoe bestrijdt jij jouw winterdip?


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

 1. evelien

  12 december

  Ah ik kan ook zo genieten van een warme douche, dat is zo lekker!
  Ik vind een cadeautje elke dag ook zo leuk, liefde voor advent kalenders.

 2. Toos Jong

  12 december

  Allemaal tips om gelijk weer helemaal BLIJ van te worden!

 3. Manon

  12 december

  Een warme douche doet vaak al wonderen, ook als je ziek bent.

 4. Karen

  12 december

  Oh ik kan ook zo genieten van een opgeruimd huis. En vers beddengoed. Zo lekker!

 5. […] dus niet een uur lang in het zweet te werken in de sportschool. Misschien is wandelen dus ook wel de oplossing voor de winterdip die ik altijd heb tijdens de donkere, grauwe […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers