READING

10 DINGEN DIE JE NOG NIET WIST OVER MIJ

10 DINGEN DIE JE NOG NIET WIST OVER MIJ

Een nieuw jaar, een nieuwe begin. Tijd om elkaar eens beter te leren kennen. Daarom heb ik vandaag 10 dingen op een rijtje gezet die jullie waarschijnlijk nog niet van mij wisten. Inclusief een heel groot en spannend nieuwtje! Lezen jullie mee?

1. koffie

Je hoeft mij geen bak koffie te geven in de ochtend, of eigenlijk nooit. Ik drink namelijk geen koffie. Waarom niet vraag je je dan af? Geen idee eigenlijk. Gewoon nooit behoefte gehad om koffie te drinken. Ik zal het vast wel lusten als ik het eenmaal een paar keer gedronken heb, maar ik drink toch liever thee.

2. Crime series 

Ik hou van crime series. Alle CSI’s, Bones, Unforgettable, Hawaii Five O, ik kijk en ken het allemaal. Het is dan ook zo ontzettend jammer dat mijn favoriete CSI’s: CSI (in Las Vegas) en CSI New York, zijn gestopt. Maar sinds een jaar of twee heb ik ook Discovery ID ontdekt, ook wel Investigation Discovery. Tot ergernis van mijn vriend. Dit is een digitaal kanaal van Discovery Channel waar ze de hele dag door voornamelijk misdaad-realityprogramma’s uitzenden. Heaven!!

3. Nagels

Ik kan gewoon niet van mijn nagels afblijven. Vroeger beet ik nagels. Dit doe ik gelukkig niet meer. Maar wanneer ik zenuwachtig ben, een film of serie kijk of een verveel momentje heb, dan ga ik aan de hoekjes van mijn nagels pulleiken. Met als gevolg dat ze dan natuurlijk scheuren. Tegenwoordig heb ik dan ook nepnagels, deze kan ik namelijk niet afbreken of scheuren. Nu heb ik eindelijk lange nagels!

4. Ongeduldig

Ik ben heel ongeduldig en kan mij daardoor snel vervelen. Ik moet ook altijd wat te doen hebben. Een hele dag thuis zitten niksen vind ik ook zonde van mijn dag. Net als te lang uitslapen. Ik vind dat zonde van mijn dag.

5. Haar tik

Ik zit de hele dag door aan mijn haar. Kan er niks aan doen, het gaat onbewust en vanzelf. Ik doe het al zolang dat ik het mij kan herinneren. Ik heb hierin eigenlijk twee verschillen tikken: met mijn handen door mijn haar (zoals velen dat ook doen) of ik pak een pluk haar en draai deze dan rond met mijn vingers.

6. Desserts

Ik hou niet zo van desserts. Geef mij maar twee voorgerechten;)

7. Onhandig

Ik ben zo onhandig. Ik laat de godganse dag dingen uit mijn handen vallen. Voorbij mijn telefoon is daar vaak de dupe van. Ook de reden dat ik nooit de horeca in ben gegaan. Zo’n dienblad is niet mij ding!

8. Muziekles

Ik heb vroeger één jaar blokfluitles gehad omdat ik zo graag wilde dwarsfluiten. Toen ik eenmaal begon met dwarsfluiten, bakte ik er niets van en ben ik na een jaar gestopt. Kan nu ook geen noot meer lezen!

9. Werk 

Mijn blog is niet het enige wat ik doe de hele week. Ik werk al bijna 2 jaar fulltime bij een PR bureau voor een aantal beauty merken. Daarnaast heb ik ook wat freelance klussen, bijvoorbeeld website teksten schrijven en sociale media planning maken en managen.

10. Samenwonen

And last but not least, een heel leuk nieuwtje. Ik ga samenwonen!! Na 8 jaar samenzijn gaan mijn vriend en ik dan ook eindelijk samenwonen. Meer hierover snel, maar vandaag over precies 10 dagen krijgen we de sleutel!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. manon

    16 januari

    Oh ja dat nagel stukje herken ik ook wel. Zelf bijt ik ook niet meer, maar ik zit er wel altijd aan haha

  2. […] 10 DINGEN DIE JE NOG NIET WIST OVER MIJ […]

  3. […] is alweer meer dan een jaar geleden dat ik voor het eerst 10 dingen met jullie deelden die jullie nog niet over mij wisten. Tijd voor een deel 2 dacht ik zo, aangezien […]

  4. […] vertel ik jullie nog eens vijf dingen die jullie niet over mij wisten. Hier vind je deel 1 en deel […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers