READING

How to wear: 3 winter outfits voor op kantoor

How to wear: 3 winter outfits voor op kantoor

Wat draag je naar kantoor? Een vraag die velen van ons zich elke ochtend, starend naar hun kledingkast, stellen. Helaas is niet alles geschikt voor kantoor en elke bedrijf of branche heeft weer zo zijn eigen ongeschreven regels. Lastig, lastig, lastig dus! 

Je wilt er wel netjes, maar toch ook hip uitzien. Het moet lekker zitten en tijdens de winter vooral ook warm zijn. Gelukkig hebben wij via Esprit drie kantoor outfits gevonden die jou helpen om ook in de winter office-proof te verschijnen.

1. Casual chic

Je hebt een vergadering, maar je wilt ook niet te chic de deur uitgaan. De tussenweg: casual chic. Zo simpel is dat! Casual chic is in dit geval een chique uitstraling met de comfort van casual kleding. Draag bijvoorbeeld een pantalon met een kooltrui in een chique kleur. Combineer de outfit met loafers in plaats van hakken en je gaat chique en comfortabel een vergadering in.

How to wear: kantoor outfits in de winter

2. All black

Zwart is altijd goed en heeft een chique uitstraling. Vooral wanneer je gebruik maakt van stoffen die een luxere uitstralingen hebben, zoals bijvoorbeeld leer. Combineer het met zwarte enkellaarsje met een hak en een nette zwarte (kasjmier) trui en je bent ‘ready to go’!

How to wear: kantoor outfits in de winter

3. Comfy days

Spijkerbroeken en sneakers zijn bij sommige bedrijven misschien uit den boze, maar bij de gemiddelde kantoor baan is dit echt geen probleem. Uiteraard kom je niet op je werk aan met afgetrapte sneakers, maar nette witte sneakers en bijvoorbeeld een rechte, klassieke jeans kan ook zeker representatief zijn. Combineer dit met bijvoorbeeld een 2-in-1-tje en het ziet er meteen uit als een goede kantoor outfit.

How to wear: kantoor outfits in de winter

Wat is jouw favoriete kantoor outfit? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Outfit 2 is mooi, joh! Echt heel gaaf die rok. Malou x

 2. wendy

  10 januari

  Mooie looks! nr 3 is mijn favoriet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 3. Florence

  11 januari

  Super handig artikel met mooie outfit combinaties 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers