READING

4x waarom dit mijn perfecte tas is voor de winter

4x waarom dit mijn perfecte tas is voor de winter

Het vinden van de perfecte tas is niet altijd een makkelijke klus. Er zijn zoveel dingen waar je over na moet denken. Voor welke model ga je, welke kleur past bij jouw garderobe en welke stof vind je mooi? Soms loop je ertegenaan en soms heb je iets in je hoofd wat je gewoonweg niet kan vinden. Dit was bij mij ook het geval. Tot dat ik op de website van Duifhuizen tassen en koffers kwam. 

Al langere tijd was ik op zoek naar een nieuw tas. De afgelopen twee jaar heb ik namelijk alleen maar kleine crossbags gedragen. Wanneer ik meer spullen wilde meenemen, dan kwam er een canvas tas tevoorschijn. Tijd om op zoek te gaan naar een grote tas. Mijn zoektocht eindigde op de website van Duifhuizen tassen en koffers. Met merken als Tommy Hilfiger, Patrizia Pepe, Liu Jo, O My Bag, Fred de la Bretoniere en Calvin Klein kon het niet anders dan dat ik hier mijn nieuwe, perfecte tas zou vinden.

Na een zoektocht ‘viel’ ik voor deze (zie foto) prachtige shopper van Patrizia Pepe. Waarom dit mijn perfecte tas is voor deze winter? Dat ga ik je vertellen! Lees je mee?

1. Ruimte voor veel spullen

Zoals je hebt kunnen lezen heb ik de afgelopen twee jaar altijd kleinere tassen gedragen. Hele mooie tassen, maar je kan er niet zoveel in kwijt. Aangezien ik (inmiddels) verhuist ben en weer dagelijks tussen Veenendaal en Amsterdam moet reizen voor werk, is het wel zo handig om een tas te hebben waar ik alles in kwijt kan. Vooral een laptop. Gelukkig past deze makkelijk in deze tas van Patrizia Pepe. Het is natuurlijk niet voor niets een shopper!

2. Bag in bag

De ruime shopper biedt al genoeg plaatst om veel spullen mee te nemen, maar het heeft nog een leuk extraatje. Het heeft namelijk ook een kleinere bag in bag. Hier kun je spullen zoals een portemonnee en een telefoon in opbergen. Heel handig voor mensen zoals mij, die vaak spullen kwijt zijn.Het bevat zelfs een speciaal telefoonvak. Daarnaast heeft deze bag in bag ook een schouderband. Zo kan je de bag in bag ook nog apart van de shopper dragen. Nog meer spullen mee!

3. Past bij iedere outfit 

Deze Patrizia Pepe tas past echt bij elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje shoppen op de planning hebt staan of een gewoon wat boodschapjes moet doen. Casual, stoer of een chique look. Het kan allemaal!

4. Reversible

Eigenlijk in het verlengde van het punt hiervoor. Deze tas is dus zwart. Een kleur die bij elke outfit past. Mocht ik een zwarte tas na een tijdje toch zat zijn, dan kan ik de shopper binnenstebuiten keren. Dan heb ik alsnog een fijne shopper, alleen dan in een licht bruine kleur. Misschien juist wel weer leuk voor in de lente en zomer!

Wat is jouw perfecte tas voor de winter?

*Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dionne

  30 januari

  Wat een mooie tas! 🙂 Ook wel handig dat die bij elke outfit past!

 2. Hij is lekker groot en handig voor mee naar het werk! En zwart is natuurlijk altijd goed. Mooie keuze!

 3. evelien

  30 januari

  Super mooie tas! Ik vind hem heel pretty.

  Liefs,
  Evelien

 4. Maaike

  30 januari

  Wauw, gave tas hoor!

 5. Sanne

  30 januari

  Ik vind deze tas super leuk. Zelf hou ik ook van grote tassen en zo eentje zou ik wel willen. haha maar dan eerst wel sparen denk ik. Kleine tassen vind ik dan weer idealer voor een feestje of een dancing.

 6. Bertine

  30 januari

  Wat een mooie tas! en er past inderdaad veel in zo te zien, handig!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers