READING

DIT ZIJN DE INVLOEDRIJKSTE MOEDERS EN DOCHTERS TER...

DIT ZIJN DE INVLOEDRIJKSTE MOEDERS EN DOCHTERS TER WERELD

INVLOEDRIJKSTE MOEDERS EN DOCHTERS

Het jaar 2017 is al lang en breed begonnen, maar wij zijn nog lang niet klaar met 2016 lijstjes! Zo zochten we uit wie de invloedrijkste moeders en dochters van 2016 zijn. En dat is een bijzondere lijst!

We volgden verschillende moeder-dochter duo’s op de voet. En op sociale media. Op basis van het aantal volgers op Instagram en Twitter in de laatste zes maanden van 2016 maakten we een selectie en een ranking. Als je denkt aan beroemde zussen denk je waarschijnlijk aan de Jenners en de Hadids. En wat blijkt? Die staan allemaal in het rijtje van de invloedrijkste moeder en dochters van 2016! Surprise, surprise. Maar wat misschien nog verrassender is, zijn de duo’s die op plek 3 en 4 staan bijvoorbeeld. Kijk snel mee:

INVLOEDRIJKSTE MOEDERS EN DOCHTERS

Welk moeder en dochter duo volg jij in 2017? En benieuwd wie de meest invloedrijkste zusjes zijn? Lees het hier!

Bron: Stylight


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

  1. Maaike

    12 januari

    Ik ben helemaal fan van Gigi en haar moeder haha. Haar moeder zat ook in zo’n reality show; Hollywood moeders of zoiets? Ach ja, ze was in ieder geval nog steeds hartstikke knap.

  2. Sanne

    30 januari

    Haha leuk artikel 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers