READING

Persoonlijk – dit was mijn 2016 in foto̵...

Persoonlijk – dit was mijn 2016 in foto’s

Allereerst wil ik jullie natuurlijk een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar wensen! Maar meiden, wat is het jaar toch voorbij gevlogen. Het is echt cliché, maar zo waar. Aangezien 2016 zo snel is gegaan blik ik nog even met jullie terug, van maand tot maand. 

Een jaaroverzicht in foto’s. Mijn 2016 was een jaar vol leuke, waardevolle herinneringen en ervaringen, waar ik met veel plezier aan terug denk. Het was een goed jaar! Lezen en kijken jullie mee?

Januari 

Na al het feestgeruis dat Kerst en Oud & Nieuw heet was januari 2016 een rustige maand. Stilte voor de storm? Ik bezocht een aantal shows tijdens Amsterdam Fashion Week, waaronder de show van Oilily, en had een gezellige en legendarisch avondje met vriendinnen bij Cafe Paris – veel gelachen, gedanst en té veel drank en scroppino’s – in Amsterdam.

Februari

Februari 2016 is een maand die ik niet snel ga vergeten. Samen met mijn collega’s ging ik een waanzinnig, indrukwekkende teambuilding reis maken, namelijk naar het Finse Lapland. Ik kan soms nog steeds niet geloven dat we daar echt zijn geweest. Het was een bijzondere ervaring! Wat we daar hebben gedaan in 4 dagen tijd? Sleetocht met husky’s, Snowboarden, wandeltocht met van die rare tennisrackets onder de schoenen, op zoek naar het Noorderlicht – helaas niet gezien, maar wel een reden om terug te gaan – een tocht van 40km op sneeuwscooters en ijsvissen. Wat was het geweldig!

Maart

In maart maakte ik samen met mijn vriend twee keer een soort citytrip in Nederland. We gingen een dagje naar Den Haag en een weekendje naar Maastricht. Wanneer je er even tussenuit wilt, hoef je echt niet altijd ver weg te gaan. Daarnaast bezocht ik eind maart, op Eerste Paasdag, ook nog het festival DGTL.

April

En van festivals naar het strand. Begin April was namelijk de eerste zonnige stranddag van het jaar en daar word ik altijd heel blij van. Ik word überhaupt blij van elke zonnestraal en dat werd in april dan ook vaak gevierd, met wijn op een terras.

Mei

Mei is mijn favoriete maand, it’s my birthday month. En in 2016 vierde ik dit de gehele maand met veel leuke evenementen, feestjes en festivals. De maand begon met het Vrijheidsfestival – ik zou een jaartje overslaan, mislukt -, gevolgd door Rollende Keukens Amsterdam, Linda Festival, een etentje bij MADAM in A’Dam Toren, de UPR beauty Day en als afsluiting mijn verjaardag!

Juni

Drie dagen na mijn verjaardag had ik samen met mijn collega-vriendin Bente een spontane actie. We gingen uit werk onze oren piercen. Eigenlijk was het niet zo heel spontaan. Ik wilde het namelijk al een tijdje, maar de timing was wel spontaan! Verder was het een drukke maand met veel leuke dingen op de planning. Ik ging weer een dagje naar het strand, bezocht voor de tweede keer het Bacchus wijnfestival in het Amsterdamse Bos (voor iedereen die van wijn houdt, echt een aanrader), ik ging naar het concert van Rihanna, mijn opa & oma vierden hun gouden huwelijk, ik bezocht het foodfestival Lepeltje Lepeltje in Utrecht (weer zo’n legendarische avond) en organiseerde de opening van een hele leuke nieuwe parfum winkel in de Negen Straatjes: Otentic Perfumes.

Juli 

Officieel zomer, dus ik besloot mijn haren lichter te verven. Ik ben al blond van mijzelf, maar ik wilde tegen het grijs/wit aan. Het resultaat zie je op de eerste foto. Daarnaast vierde een vriendinnetje een heel verlaat 21 diner. Laat dat het werd, of moet ik zeggen vroeg. Op de foto zie je namelijk de zonsopkomst. Daarnaast ging ik ein-de-lijk naar een concert van Beyoncé. Hier keek ik al zo lang naar uit en wat een show was dat. Volgende keer ben ik er weer bij hoor Queen B! Oja, ik ging ook nog een dagje naar Langweer in Friesland en naar een festival in mijn hometown om de maand af te sluiten.

Augustus 

Na een zeven maanden van 2016 achter de rug te hebben, ging ik er dan eindelijk écht even tussenuit. Twee weken lang Spaanse zon, strand, eten, drinken en verder niks. Van het ene strandje naar het andere. De een wat meer afgelegen dan de ander, maar overal was zon, eten en tisana (favoriete drankje in Spanje), dus wat maakt het dan uit. Maar ook hebben we weer veel leuke nieuwe plekjes leren kennen aan de Costa Brava. Wat dacht je van dit (zie foto 3) prachtige LlaFranc, met bijna tropisch blauwe zee, en de stad Girona. Eenmaal terug ging ik gewoon door met zonnen en eten, in Bloemendaal en tijdens de Parade in Amsterdam.

September

Of dat allemaal nog niet genoeg was, verwende de zon ons ook nog in september. En daar heb ik optimaal gebruik van gemaakt. Veel blote beentjes, zonnige dagen in de stad en terrasjes.

Oktober

En toen kwam de herfstdip, want ik hou niet van regen en kou. dus alleen maar ‘Netflix & Chill’ en grauwe plaatjes van Amsterdam (heeft stiekem ook wel zo zijn charmes).

\

November

November was daarentegen iets minder grauw. Ik maakte er maar het beste van zullen we maar zeggen. Boswandelingetjes, Museumnacht, meer wandelingetjes door de stad en afsluitend een evenement van werk waar ik een geweldige foto maakte in een illy kopje. Jaja mensen, een van de meest geliked foto’s van 2016 hoeft niet zo serieus te zijn;).

December

En toen was daar opeens december. Vanaf de eerste week van december stond de maand al in het teken van de feestdagen. Ik ging langs bij het hoofdkantoor van HEMA voor het kerstevent, bezocht voor werk Masters of LXRY – veel te dure kerstcadeautjes uitzoeken;) – en ging ik weer lekker veel (uit)eten.

En dat was in een vogelvlucht 2016. Het was een jaar met een heleboel mooie herinneringen, maar ik verheug mij ook weer op 2017. Een jaar dat eind deze maand al goed begint met ‘the next step in life’, maar daarover later meer.

Cheers! Op een onvergetelijk 2017!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

 1. Super leuk dat je naar Rihanna geweest bent!

 2. Maaike

  4 januari

  Oeh, heel erg vet die sleetocht met husky’s in Lapland. Dat moet inderdaad een mooi reisje geweest zijn zeg! 🙂

 3. evelien

  4 januari

  Wat een gaaf jaar! Leuke foto’s <3
  Liefs,
  Evelien

 4. Whaaa wat een tof jaar. Die husky! *hearteyes* wat een gave reis moet dat geweest zijn, jeetje. Malou x

 5. Sandra

  5 januari

  Wat een leuk jaar heb je gehad! Ik ben nog nooit in Costa Brava geweest, maar nu ik een paar foto’s heb gezien, zou ik daar wel graag naar toe willen. Ik ben trouwens ook in mei jarig ^-^ X – https://esseremoda.nl/velvet-jumpsuit/

 6. […] is alweer een jaar geleden dat ik het Finse Lapland bezocht. In dit artikel vertelde ik er al kort over. Een bijzondere en vooral indrukwekkende reis. Een trip van vier dagen […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers