READING

ZO VERBRAND JE 500 CALORIEËN TIJDENS HET SHOPPEN

ZO VERBRAND JE 500 CALORIEËN TIJDENS HET SHOPPEN

We zitten pas op midden januari en onze goede voornemens zijn alweer veranderd in slechte gewoontes. En je had je nog wel zo voorgenomen om je goede voornemens van vorig jaar te recyclen. In de categorie duurzaam.

Klinkt bekend? Dat dachten we al. Dus bedachten we bij Stylight een alternatief om de overtollige calorietjes er van af te ‘trainen’. Want wat beweegt ons nou écht? Waarvoor lopen we urenlang, trappen op en af en zijn we zelfs bereid om de nodige kilootjes (lees: tassen met inhoud) de hele dag stevig vast te houden? Inderdaad: sale shoppen!

Dus bedachten we oefeningen die je kunt – of eigenlijk onbewust al doet – tijdens het shoppen. Want zeg nou zelf, we zweten wat af in die paskamers. Dus mocht je nog een extra reden zoeken om dit weekend te gaan scoren in de stad: graag gedaan.

Wat waren jouw goede voornemens?

Bron: Stylight


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

  1. Nathalie

    24 januari

    Haha te leuk artikel! Wist gewoon dat shoppen een hele workout was!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers