READING

Designertassen Musthaves: voor op het lijstje

Designertassen Musthaves: voor op het lijstje

Daar is ‘ie dan. De lijst der lijsten. Mijn verlanglijsje. Om precies te zijn; mijn designertassen verlanglijstje. Omdat ze mooi zijn. Omdat ze praktisch zijn. Omdat ze fashion zijn. Een aantal heb je misschien al voorbij zien komen in de vorige artikels.

GUCCI – DIONYSUS bloom print

Toen ik deze beauty bij een vriendin zag wist ik het meteen. Deze tas moet om mijn arm. NU. Ik ben er nog niet uit in welke grootte ik de tas wil. Binnenkort even passen en hopelijk huppel ik dan met deze knapperd over de P.C.

De waarde van dit model is €1890,-

CHANEL – WALLET ON A CHAIN in navy blue

Ik zal eerlijk zijn. Het was niet de bedoeling dat er nóg een Chanel tas op mijn verlanglijstje zou komen. Maar toch ging ik nog even spieken online wat voor nieuwe kleuren er zijn dit seizoen. En ja, toen gebeurde het. Deze Wallet on a Chain in navy blue moeeeet ik echt hebben.

De waarde van dit model is €1830,-

MULBERRY – CLIFTON in oxblood

Ik ben jaren lang verliefd geweest op de Céline trio bag. Totdat ik zag dat iedereen deze tas heeft. Ik ben dus opzoek gegaan naar een vervanging van de trio bag. Mulberry scoort 100 punten met deze Clifton. En net iets beter voor de portemonnee dan de tassen hiervoor.

De waarde van dit model is €850,-

CHLOÉ – DREW in intense green

Zoals ik al heb verteld in dit artikel ben ik mega fan van alles van Chloé. Deze Drew staat zeker op mijn verlanglijstje. Het duurde even voor ik wist in welke kleur ik dit model zou willen. Maar toen ik deze Intense Green kleur voorbij zag komen wist ik het meteen. Liefde op het eerste gezicht.

De waarde van dit model is €1350,-

LOUIS VUITTON – TWIST PM

De duurste tas op mijn verlanglijstje is deze. Op de Louis Vuitton Twist ben ik al maanden verliefd. Het Epi leer van LV is zo mooi! Het duurde even, net als bij de Drew, voordat ik wist welke kleur. Deze roze tint heeft mijn hart gestolen. Iemand die hem even langs brengt in Amsterdam Oost? Thanks.

De waarde van dit model is €2380,-

PRADA – ARCADE in nero

Oké, oké. Ik had eigenlijk maar 5 tassen op mijn verlanglijstje. Maar deze rubriek bevat 6 tassen dus anders zou het niet kloppen. Je snap wel dat ik dus meteen een van mijn vriendinnen (met ook een huge tassenverslaving) heb geappt of zij nog eentje had voor op het lijstje. En toen was er dé Prada Arcade. Op mijn lijstje, en dus ook op de jouwe.

De waarde van dit model is €2400,-


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

  1. Elisa

    9 februari

    Ahh die Chloé is zozozo prachtig <3

  2. […] Designertassen Musthaves: voor op het lijstje […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers