READING

DEZE 6 TYPES KOM JE ELKE FASHIONWEEK TEGEN

DEZE 6 TYPES KOM JE ELKE FASHIONWEEK TEGEN

De modemaand is in volle gang. Na New York was het donderdag de beurt aan Londen om de nieuwe collecties te tonen. Maar bijna net zo belangrijk vinden wij de gasten die aanwezig zijn. Want één ding is zeker, elke fashionweek trekt veel verschillende individuen aan.

En dus combineerden we bij Stylight de twee dingen die we stiekem het leukst vinden aan de modemaand: stereotypes en starter pack memes. Welke types we anno FW17 kunnen onderscheiden? We hebben er in totaal zes uitgekozen.

De Street Style Show Off is het type die alles doet voor de (streetstyle) foto’s. Een drukke print, gezellige handtas en hysterisch hoofdaccessoire in andere kleur? Moet kunnen.

FASHIONWEEK the street style show off

De Veteraan is de doorgewinterde fashionweek bezoeker. De Wintours onder ons, die met privéchauffeur komen voorrijden en juist niet gediend zijn van paparazzi foto’s.

FASHIONWEEK the veteran

En dan zijn er ook de kleine fashionista’s (lees: North en Harper) die de moeder in ons allen naar boven halen. Ze zitten eerste rij bij papa Kanye of mama Victoria’s show – tickets waar menig modemens een moord voor doen – en ze beginnen gewoon te huilen. Zo onschuldig!

FASHIONWEEK mini me

Het Off-Duty model gaat – gehuld in de perfecte jeans-en-T-shirt look – van show naar show. Denk Romee Strijd of Julie Bergshoeff. Toegegeven, zij hebben ook niet veel meer nodig…

FASHIONWEEK the off-duty model

De PR Powerhouse is de PR dame die in de ingang staat, gewapend met iPad, headphones  en twee telefoons. Ze is gehuld in all designer everything (uiteraard van merken uit haar showroom) en krijgt het ondanks haar slaapgebrek voor elkaar om honderd mailtjes te sturen en ‘de lijst’ met militaire precisie bij te houden.

FASHIONWEEK the pr powerhouse

En dan is er nog de Shutterbug, oftewel de mannen die elke fashionweek weer op hun knieën gaan voor…de perfecte foto. Weer of geen weer, zij hebben hun telelens paraat en leggen de Street Style Show off (en als het ff kan de Veteraan) maar al te graag vast.

FASHIONWEEK the shutterbug

Welke starter pack herken jij het meest?


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

  1. Hahaha, wat leuk gedaan dit! Ik vind alle starterpacks ook wel heel tof, stiekem ziet die van de PR dame er wel echt gaaf uit.. Malou x

  2. Manon

    20 februari

    Haha grappig om te zien

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers