READING

DIT ZIJN DE BELANGRIJKSTE CIJFERS VAN AMSTERDAM FA...

DIT ZIJN DE BELANGRIJKSTE CIJFERS VAN AMSTERDAM FASHIONWEEK

Vorige week vond het jaarlijkse modecircus weer plaats in Amsterdam. Tijd voor wat een recap! Van maskers en opblaaspoppen tot siamese tweelingen en BN’ers op de catwalk: dit is wat je hebt gemist.

Meer dan ooit draaide de Amsterdamse modeweek om jong talent. Het werd ook wel een springplank voor de nieuwe generatie genoemd. De openingsavond stond in het teken van Future Generation. Het piepjonge tweekoppige designerduo MARTAN (twee van de in totaal veertien mannelijke designers die showden tijdens MBFWA) had de eer om de opening te verzorgen. Gevolgd door Das Leben am Haverkamp, een collectief van vier ontwerptalenten, waaronder Christa van der Meer. Zij koos voor dansende opblaaspoppen. Maar dan niet zoals je ze op de plaatselijke braderie ziet, maar een modieuze variant met jassen en felgekleurde strepen. Een onverwacht moment.

ARTIITUDE doopte BN’ers om tot BM’ers en verraste ons met Fred van Leer, Goede Tijden acteurs Everon Jackson Hooi en Toprak Yalçiner op de catwalk. En of het goede tijden waren: customized leren jacks met kleurrijke prints. Een feestje voor het oog, een regelrechte must have voor de (street chic) fashionista.

En over dit alles postten we er op los op sociale media. Aan het eind van de rit staat de Instagram teller op ruim 150.000 – we postten massaal foto’s met de hashtag #MBFWA.

Welke show vond jij tof?

Bron: Stylight


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

  1. Ik zou zo graag eens naar Fashion Week gaan! Wat ik ervan heb gezien: Anbasja Blanken leek me echt geweldig! Malou x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers