Groen, groener, groenst

Nu Laura flink aan het klussen is, heeft dit bij mij de interieur kriebels ook weer wakker geschud. Ik woon al twee jaar in mijn stulpje en zo nu en dan ben je toe aan iets nieuws.

Na lang brainstormen, interieur winkels afstruinen en gepinterest –is dit een woord?- kwam ik tot de conclusie dat ik toe was aan iets groens. Soms moet je een beetje natuur slepen in je woning. Nu heb ik drie maanden geleden twee super mooie groene, jungle-achtige planten gekocht bij de Ikea. Ik kan je vertellen, veel groen is er niet meer van over. Inmiddels zijn ze lelijk bruin en dus erg aan vervanging toe. Een tripje naar Intratuin dit keer.

Hier kocht ik wat gezellige plantjes. Mocht je nou ook opzoek zijn naar wat groens, hier mijn tips.

 1. Struin Intratuin af
 2. Pak een wagen, geen mandje. Hier ging het bij mij dus al fout
 3. Pak eerst de plantjes dan pas de potten waar ze in komen. Ook hier ging het bij mij al meteen fout
 4. En als laatste check of ze matchen bij elkaar, dan bedoel ik de potten en de plantjes. Hier ging het bij mij gelukkig wel goed.

Van links naar rechts:

Hedera helix (Ook wel de hangplant), Pilea peperomioides (Ook wel pannenkoekplant), Monstera deliciosa (Ook wel de gatenplant)


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

 1. Dit zijn nou echt hippe, leuke planten! De hangplant vind ik heel tof. Malou x

 2. Dionne

  17 februari

  Super leuk! Ik hou er van!

 3. Toos Jong

  17 februari

  ziet er gelijk leuk en inderdaad fris uit! Gezellig hoor!

 4. Nathalie

  17 februari

  Wat een leukies heb je in huis staan!
  Ik hou er van!

  Liefs, Nathalie

 5. […] ging dus op op zoek naar planten. Met het artikel van Chantalle bij de hand, want een tijd geleden kocht zij ook veel groens voor haar huisje. Uiteindelijk ben ik bij Tuincentrum.nl uitgekomen en bestelde ik een vijftal […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers