READING

HOEVEEL DARKER WORDT DE NIEUWE FIFTY SHADES OF GRE...

HOEVEEL DARKER WORDT DE NIEUWE FIFTY SHADES OF GREY FILM?

Na het succes van Fifty Shades Of Grey is E.L. James terug met een nieuwe film: Fifty Shades Darker. Vanaf donderdag kunnen we weer massaal plaatsnemen in de bioscoop om de onderwerping fantasieën van mijnheer Grey te aanschouwen.

Wij lazen de boeken en bekeken de film nog eens – en turfden er op los. Het aantal ‘spanks’, zweepslagen, lipbeten. Alles. Welk deel is ‘darker’?

Fifty Shades Darker

Waar Christian zijn Ana in deel één tot veertig keren fysiek straft, doet hij dit ‘slechts’ achttien keer in deel twee. Het is wat. We telden ook minder geboeide handen en minder bezoekjes aan de Rode Kamer. Wat zoenen betreft gaat Ana er op vooruit. Waar in deel één 65 zoensessies plaatsvinden, deelt Christian bijna het dubbel aantal zoenen uit in deel twee! Ook inzake seks zien we een stijging van 20%. Minder in de Rode Kamer, wel op de piano, pooltafel en in de lift… Bespeuren we daar meer romantiek?

De film is vanaf donderdag te zien in de bioscoop. Ga jij deze voorspelling checken?

Bron: Stylight


Utrechtse die vanuit Maxvorstadt, de hipste(r) buurt van München, haar gedachten over mode, lifestyle en het (expat) leven deelt. Gepassioneerd trend- en nieuwsgierig. Krijgt nooit genoeg van blazers en een goede hak. En Zara sale.

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers