READING

PROJECT WIC – Walk in closets to die for

PROJECT WIC – Walk in closets to die for

Al sinds ik mijn woning in Amsterdam heb wil ik een walk in closet. Nu moet ik zeggen dat de ruimte er zeker is maar ik gewoon nog geen tijd heb gehad om het project te starten. Want het is niet niets – even al je kasten uit elkaar halen, slepen naar de andere kamer en het er dan ook nog knus laten zijn.  

Nu heb ik een aantal eisen voor mijn walk in closet. En die zijn als volgt.

1. Ik moet nog ruimte hebben om te lopen

De naam zegt het al. Walk-In-Closet. Lopen in een kast. Dit punt vind ik echt belangrijk. Ik zie ze wel eens voorbij komen, van die inloopkasten waar je niet in kunt staan of lopen. Dit gaat dus even niét gebeuren in die van mij.

2. Ik wil een paar planken voor mijn tassen

Zoals je weet ben ik een enorme sucker voor designertassen. Ik heb er dan ook al een aantal in mijn bezit maar ik weet zeker dat er nog een paar bij komen. Ik ga onwijs voorzichtig met mijn tassen om en daarom wil ik een paar planken om mijn tassen mooi uit te stallen.

3. Er moet een schoenenrek komen

Ook dit is een belangrijk puntje voor op de eisenlijst. Ik heb naast tassen ook veel schoenen. Deze zijn nu een klein beetje opgepropt. Niet alleen niet praktisch maar ook heel zonde kan ik je vertellen.

4. Hangruimte

Ik heb nu 2 kledingkasten. Een kast met planken en een kast met hanggedeelte. Nu is deze laatste kast aardig volgepropt gezien ik steeds meer kleding aanschaf die het mooiste blijft als het hangt. Ook heb ik veel jurken die in mijn kast op de grond hangen. Hier moet iets aan gebeuren.

5. Lekker knus

Het liefste heb ik in mijn walk in closet straks ook een lekker knus zitje. Of dit past, naast alle rekken/kasten/planken, vraag ik me af. Even afwachten dus. Maar naast een fijn zitje wil ik ook leuke afbeeldingen, plantjes en een leuke lamp.

6. Wit, witter, witst

Graag zie ik mijn inloopkast wit, witter, witst. Of nou ja, in combinatie met roze dan. Maar ik wil mijn inloopkast zo overzichtelijk mogelijk houden.

Uiteraard ben ik, net als elke andere perfectionist, op Pinterest flink beelden aan het verzamelen. Dan ben ik (als ik eindelijk begin aan project WIC) mega voorbereid. En je snapt wel, als het zo ver is dan deel ik het zeeeeeker met jullie.

Om de tijd op te vullen daarom hieronder voor jullie nog wat ‘inloopkasten to die for’.


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

 1. Dionne

  21 februari

  Leuk! Ik moet ook hoognodig opruimen, want ik heb zoveel kleding en schoenen en tassen

 2. Tineke

  21 februari

  Mooie inspiratie! Ik wilde vroeger ook altijd een walk in closet. Tot ik er bijna een had en ik gek werd van de keuze. Ik stond uren voor mijn kast en kon niet kiezen tussen alle kleding. Nu heb ik het tegenovergestelde, een minimalistische garderobe, en sta ik niet meer uren te twijfelen.
  liefs

 3. Manon

  21 februari

  HEEL MOOI! Ik zou echt wel zo een kast willen hoor

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers