How to style the fishnet panty

De afgelopen weken draait het allemaal om Fashion Week. Deze week is de laatste week die fantastisch afsluit in Paris. Dé stad van de mode. Tijdens Fashion Week zien we enorm veel fashionbloggers, modellen en it-girls in top outfits voorbij komen op de ‘onverwachte’ streetstyle foto’s.

Elk jaar zijn er wel een paar eyecatchers. Bepaalde tassen, merken en dé schoen van het moment spot je hier. Dit seizoen hebben we weer een ouwe gouwe voorbij zien komen. Namelijk de fishnet panty.

Ik moet eerlijk toegeven; ik heb me nog niet aan deze trend gewaagd. Wil jij dit wel maar heb je geen idee hoe je de fishnet moet stylen? Lees dan maar verder.

 • Combineer het met een leuk denim of juist leren rok met loafers of stoere boots.
 • Ook is de panty onwijs leuk met een oversized trui te combineren. Trek dan wel je
  over-the-knee boots aan, anders is het wel heel naakt…
 • Liever een stoere look? Combineer het dan met toffe boots, een gescheurde broek en laat de panty er lekker doorheen komen.

Niet zo visueel ingesteld? Check Pinterest en zoek op Fishnet tights, Fishnet streetstyle. Geloof mij, dan kan er niet veel fout gaan.


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

 1. Ik twijfel nog steeds wat ik van fishnets vind, het ziet er wel heel tof uit maar ik zie het mezelf nog niet dragen. Toch wil ik er eigenlijk wel eentje in mijn kast hebben liggen! Malou x

 2. Ik vind het vooral leuk met een rok!

 3. Toos Jong

  1 maart

  Leuk voor jonge meiden die durven zichzelf te zijn!

 4. […] Sneakers, hakken, sandalen, enkellaarsjes, loafers, met de mom jeans ben je in shoe heaven. Het kan allemaal! Wil je helemaal on-trend de deur uitlopen. Ga dan voor de loafers en combineer deze met een fishnet panty. […]

 5. […] truien kan je op heel veel modebewuste manieren dragen. Wat dacht je van een blouse eronder? Als jurkje? Met een rokje? Hier lees je nog meer manieren om een oversized trui te […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers