READING

Meal-preps inspiratie: 5 fijne Instagram accounts

Meal-preps inspiratie: 5 fijne Instagram accounts

Meal-preps inspiratie

Sinds ik weer in Veenendaal woon en voor werk heen en weer moet reizen, ben ik ’s avonds een stuk later thuis. Boodschappen doen we nu al voor een halve of hele week, maar na zo’n lange (werk)dag heb je soms ook gewoon geen zin om nog te koken. 

Afhaal- of kant-en-klare maaltijden, ze sluipen er dan zo in. Maar er is (misschien) een oplossing: meal preps. Gezien de ‘healthy life’ en ‘fitgirls’ trend, zijn er tegenwoordig een hoop inspirerende Instagram accounts te vinden voor het bereiden van je maaltijden. Bye bye unhealthy food, hello meal-preps!

1. Floordeboor_fit

Laten we beginnen met een Nederlands fitness- en foodblogger. Lekker veel (Nederlandse) groente! Maar ook haar ontbijt en snacks laat ze zien. Ook fijne inspiratie!

https://www.instagram.com/p/BP2m3Drl3Gy/?taken-by=floordeboor_fit

 

2. Damn_Delicious

Bij dit Instagram account zwijmel ik echt helemaal weg. Bij elke foto loopt het water in mijn mond. Zo ontzettend veel lekkere preps, maar ook gewoon veel lekkere foodpics. Daarnaast vind ik de gezonde snack preps ook heel fijn. Dat is naast mijn ontbijt (eigenlijk geen) wel aan verbetering toe!

https://www.instagram.com/p/BPvdKMggNJm/?taken-by=damn_delicious

 

3. Caligirlgetsfit 

Een Amerikaanse fitness-blogger die dit soort foto’s plaatst. Hoe leuk om per dag te zien wat zij eet en heeft geprept! Ik zou willen dat ik zelf zo zorgvuldig en gezond eet gedurende de dag.

https://www.instagram.com/p/BQb_fswh4Kl/?taken-by=caligirlgetsfit

 

4. Mealprepsociety

Dit is een ander account dan de voorgaande. De persoon achter dit account laat namelijk niet zijn of haar eigen preps zien, maar deelt meal-preps van anderen. Altijd fijn dit soort accounts!

https://www.instagram.com/p/-rlIw9Qev0/?taken-by=mealprepsociety

 

5. Fitness.woohoo

Elke week verschijnt er een volledig weekoverzicht met meal-preps. En ook elke week weer veel variatie.

https://www.instagram.com/p/BJrLNZLAXNN/?taken-by=fitness.woohoo

Maak jij wel eens meal-preps?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. […] Meal-preps inspiratie: 5 fijne Instagram accounts […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers