Mijn nieuwe verslaving

Ik weet het nog goed. Vorig jaar rond deze tijd kreeg ik een e-mail. Charlotte Tilbury zou naar Nederland komen. Een oud klasgenootje Wies, onwijs goed met make-up, vertelde mij iedere keer dat ik een bezoekje aan London pleegde dat ik naar de Charlotte Tilbury stand moést gaan. Altijd gedaan, nooit gekocht.

Meteen toen ze vorig jaar in de Bijenkorf verschenen nam ik even een kijkje. Nooit kocht ik wat, again. Tot vorige maand. En nu ben ik verslaafd.

Ik zal beginnen bij het begin. Begin februari liep ik er weer langs. Ik belde een vriendin en dit ging als volgt: ‘Hallooooo we moeten nu naar Tilbury oke?’ ‘Ja maar, wat is dat dan? Heb ik dat nodig?’ ‘Ja, althans ik heb er niets van. Maar ik moet iets.’ ‘Oke, volgende week plannen we een Tilbury date.’ Ja zo ging dat dus. Uiteraard deden we allebei wat research vooraf. Ik vertelde haar, je mag geen oogschaduw kopen. En zij zei mij dat we alleen dingen mochten kopen die ook daadwerkelijk goed zijn. We ging allebei heen met een doel. Zij, geen oogschaduw maar wel foundation. Ik, foundation en alleen dingen waar ik blij van word. Zo gezegd zo gedaan.

De Tilbury date dag was daar. We werden goed ontvangen. Ik moet zeggen het meisje dat ons hielp had, achteraf gezien, ons veel meer kunnen aansmeren. Na ander half uur, ja echt waar, bijna alles uit te testen liepen we beide met iéts te goed gevulde tasjes de Bijenkorf uit. We kochten niet alles maar wel foundation, want die hadden we nodig. Ook kocht ik een primer en concealer. Mijn vriendinnetje kocht net iets meer. Want geloof mij naast de foundation zijn die primer, concealer, poeder, lipstick en lipliner ook nodig. We kregen wat samples om uit te testen. Allebei wisten we dat we terug zouden komen. Ik aasde stiekem nog op de poeder en zij moest die dagcrème en primer hebben.

Vorige week ging het dus weer fout. An other Tilbury date. Uiteraard gekocht wat nog op de lijst stond… en meer. En geloof mij de lijst is weer gegroeid. Ik ben fan! Ben jij al bij de Charlotte Tilbury stand geweest?

Iemand nog tips voor een klasje zelfbeheersing? Of heb je misschien nog een tip voor een ander goed product van Charlotte Tilbury?


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

  1. Toos Jong

    28 maart

    Weer een blits verhaal…..Leuk…., maar ik zie me nog niet bij jouw favoriete Tilbury mijn make-up halen. Als ik naar mijn huidje kijk heb ik de vele jaren ook wel met andere middelen goed doorstaan…toch????

  2. Wauw wat een prachtige dingen zitten hier bij! Ik vind de verpakkingen van Charlotte Tilbury in elk geval altijd erg mooi en dat wordt op de foto weer goed geshowd. Ik snap wel dat je dan iets te veel koopt, oeps… Malou x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers