READING

Waarom ik een KitchenAid wil (en jij nu ook)

Waarom ik een KitchenAid wil (en jij nu ook)

Mijn obsessie begon al voordat ik op mijzelf ging wonen. Ik moest en zou een KitchenAid hebben. Vaak genoeg noemde ik het thuis op maar helaas. Nu inmiddels woon ik op mijzelf en vind ik het tijd om een KitchenAid te kopen. Maar er is een ding waar ik niet zo goed over na heb gedacht namelijk, het prijskaartje. Om mij iets minder schuldig te voelen heb ik daarom alle benefits van een KitchenAid Machine verzameld. En die deel ik vandaag met jouw.

 1. Sale

Vind je de KitchenAid machine ook zo duur? En is dat het grote ding wat je tegenhoudt? Hou dan goed de Bijenkorf in de gaten. Hier is de KitchenAid vaak in de sale. Thank god. Nog steeds duur, maar alle kleine beetjes helpen.

2. Weg met alle andere keukenmachines en handmixers

Dit is dé main factor waarom ik een KitchenAid machine wil hebben. Ik heb niet de aller grootste keuken. Lees, veel troep, weinig plek. Een KitchenAid neemt op zichzelf dan wel veel plek in maar dan kan ik dus wel de andere 20 kleine apparaten (handmixers, beslagkommen, overige mixers) weg doen.

3. Het staat gezellig

Ik bedoel, hoe stylish. Het is een mooi apparaat. En ook fijn, met een KitchenAid in de keuken lijkt het meteen of je goed kunt bakken.

4. Hij gaat lang mee

Mijn moeder heeft inmiddels een KitchenAid. Wat zeg ik, al ongeveer 5 jaar. Ze gebruikt hem te weinig –haar woorden. *mam als je leest, ik neem hem graag over* De KitchenAid ziet er nog steeds goed uit en werkt nog steeds als vanouds. Top investering dus.

5. Je bakt sneller zelf

Oke, dit zit vast tussen mijn oren. Maar ik denk echt oprecht dat, als ik voorzien ben van een KitchenAid, ik vaker ga bakken. Ik hou van bakken dus dat komt goed van pas. Maar naast bakken zou ik sneller gewoon dingen zelf maken. Gewoon puur omdat het net iets simpeler is met een KitchenAid.

Zoals je kunt lezen. Jij en ik hebben de KitchenAid nodig. Oh en dan is er natuurlijk nog maar één probleem. In welke kleur neem je ‘m dan? Roze, uiteraard. Of zwart want dan past hij bij mijn KitchenAid waterkoker. Maar dat is een ander verhaal…


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers