READING

Hersenspinsel: Een ‘uitje’ hoeft geen ‘uitje’ te z...

Hersenspinsel: Een ‘uitje’ hoeft geen ‘uitje’ te zijn

Vorige week ging ik samen met twee vriendinnen high-tea’en. En toen ik aan tafel zat vroeg mezelf af waarom ik dit niet vaker deed. Wat is dat toch? Dat je hightea’s en naar bijvoorbeeld Walibi en de Efteling gaan niet vaak genoeg doet? Waarom noemen we het een ‘uitje?’

Eigenlijk is het ook best gek. Ik bedoel het komt vaak voor dat ik een paar keer per maand uiteten ga of buiten de deur ga lunchen met vriendinnen. Waarom dan niet high-tea’en of een keer naar de Efteling?

Steeds vaker heb ik ‘een uitje.’ Zo ging ik op Koningsdag naar Antwerpen. Vele zullen nu denken, ‘Ben je niet goed? Op Koningsdag?!’ Maar ik kan je vertellen, beste beslissing ever. Het was rustig op de weg, vrijwel overal was plek en ik was weg uit de drukte van Amsterdam. Ideaal dus.

Maar ook ging ik een week geleden gezellig spontaan wat eten en naar de film. Hoe de film was laat ik even achterwegen maar het is best fijn om soms uit je huis te zijn. Hoeveel ik ook houd van de couch potato.

Wat ik dus eigenlijk probeer te zeggen is; op een vrije dag hoef je niet niets te doen. Tuurlijk zijn er soms verplichtingen en soms is het ook wel heel lekker om gewoon in bed te liggen niets te doen. Maar plan ook ‘uitjes’. Een avondje naar de bioscoop, een dagje roadtrippen of in plaats van ‘normaal’ lunchen een high-tea. Probeer het eens. Ik kan je vertellen, het is best leuk! 🙂


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers