In één keer dat masker af

Ik ben gek op make-up. Over mijn dagelijkse routine doe ik ongeveer 10 á 15 minuten maar als ik een dag vrij ben dan kan ik zo een uur aan het spelen zijn met mijn make-up. Maar ondanks dit vind ik het wel heerlijk om ’s avonds mijn make-up eraf te halen. Ik doe dit braaf. Elke avond. Maar door de jaren heen ben ik wel opzoek gegaan naar een reiniger die mijn volledige gezicht kan boenen..

Geen 20 producten. Is soms fijn hoor, al die verschillende crèmes en lotions. Maar we weten allemaal dat niemand daar zin in heeft. Daarom ben ik opzoek gegaan. En ik heb ‘m gevonden. De perfecte reiniger voor het hele gezicht. En ja, inclusief ogen.

Camomile Sumptuous Cleansing Butter

Misschien ben ik wel onwijs laat met deze trend. De cleansing butters. Ik weet nog dat ik in The Body Shop stond en tegen een vriendin zei ‘Dit kan toch niet goed zijn.’ Wel dus. Wat toch best gek is dat ik het product alsnog mee naar huis nam. De Camomile Sumptuous Cleansing Butter.

Deze butter is stevig van structuur maar zodra je het op je vinger doet wordt het een olieachtige substantie. Hij is mild voor de ogen, voelt fijn op de huid, ruikt lekker en het aller beste; je hoeft maar een klein beetje te gebruiken. Na het inmasseren maak ik mijn huid schoon met een nat wattenschijfje. Ideaal voor op reis en voor de mensen zoals ik, die niet 20 verschillende producten willen gebruiken.

The Body Shop, Camomile Sumptuous Cleansing Butter, €14,- hier te koop.

Gelée Fondante Démaquillante

Nu dacht ik de beste reiniger al gevonden te hebben. Tot ik twee weken geleden een avond bij mijn ouders sliep. Mijn moeder, groot fan van Clarins, had een nieuw product staan op de wastafel. Vaak kijk ik even wat het is, zet ik het terug, maar dan toch grijp ik naar mijn eigen producten. Maar dit keer was het anders…

De gebruiksaanwijzing was simpel.  –Breng de gel aan op een droge huid, masseer het in. Vervolgens wordt het een olie. Reinig je gezicht met water, nu ontstaat er een soort melk. Spoel het af en klaar is kees.– leek mij dus ideaal een gel, olie en melk in één. Ik testte het en wat een heerlijk spul. Mijn huid wordt na het reinigen onwijs zacht en super schoon. Ook deze reiniger is een meeeeega aanrader. Tipje van mamma dus 😉

Clarins, Gelée Fondante Démaquillante, €29,95 hier te koop.

Ben jij een alles-in-1 gebruiker of toch meer een 20 producten type?


Wat gezellig dat je de artikels van The New Girl In Town leest! Ik ben één van de gastbloggers en zal jullie warmhouden met artikels over lifestyle, styling, fashion en nog veel meer leuke andere onderwerpen. Hopelijk geniet je er net zo van als ik!

RELATED POST

 1. Toos Jong

  1 mei

  Weer een insop

 2. Toos Jong

  1 mei

  Weer een inspirerend stukje!!!

 3. Ik had niet gedacht dat die van The Bodyshop zo fijn zou werken. Je maakt me nieuwsgierig!

 4. Ik ben zo enorm benieuwd naar die van TBS

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers