READING

5 artikelen die je niet wilt missen deze maand

5 artikelen die je niet wilt missen deze maand

Een keer knipperen en de eerste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. De tijd is weer voorbij gevlogen. Heb je het druk gehad en/of weinig tijd kunnen vrijmaken om je favoriete websites en blogs  (vooral TNGIT natuurlijk;) bij te houden? Niet getreurd. Wij hebben een aantal artikelen die je niet wilt missen op een rijtje gezet. 

De volgende vijf artikelen werden het meest gelezen in de eerste maand van het jaar. Enjoy catching up!

Goede voornemens en doelen voor 2018

Hoe cliché het ook klinkt, een nieuw jaar is een goed moment om het voorgaande jaar te reflecteren en te bedenken wat je in het nieuwe jaar wilt bereiken of veranderen. Doelen geven richting in je leven, zowel op persoonlijk als werk gebied. Als je geen doelen hebt, kun je ze ook niet behalen. Voor mij is 2018 niet alleen een nieuw jaar, maar ook een spannend, nieuw begin. 2017 was voor mij een jaar met veel hoogtepunten, maar ook een moeizaam jaar met veel struggles en keuzestress.

Waarom? Je leest het hier.

6 inspirerende boeken van en voor vrouwelijke ondernemers

Wil jij gaan ondernemen of ben je al een ondernemer, maar kan je soms wel wat inspiratie gebruiken? Het internet staat natuurlijk vol met verhalen en tips, maar er zijn ook veel inspirerende boeken van en voor vrouwelijke ondernemers. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Hier haal je vast en zeker inspiratie uit.

Lees het artikel hier.

6x favoriete series op Netflix

Niks is lekkerder dan een avondje (of een hele dag) op de bank, kaarsjes aan, hapjes erbij en je favoriete series bingwatchen. Vooral nu het weer buiten koud en guur is. Heb je binnenkort een paar dagen vrij? Lucky you! Hierbij wat inspiratie voor een nieuwe serie.

Lees het artikel hier.

Dit is op het moment hét kapsel van modellen en influencers

Een nieuw jaar betekent voor mij vaak een nieuw kapsel. Heerlijk om het jaar weer met een fris, nieuw kapsel te beginnen. Iets voor de Kerst ging ik dan ook naar de kapper om dit kapsel te knippen. Uiteindelijk was de twijfel nog te groot en durfde ik niet gelijk de stap te zetten. Nu zie ik steeds meer influencers en vooral ook Victoria’s Secret modellen met dit kapsel. Over welk kapsel ik het heb?

Lees en zie het hier.

Shopping: petje af voor de sailor cap

Het kan je vorige winter bijna niet ontgaan zijn. De sailor cap, of ook wel de ‘baker boy hat’ genoemd, zag je overal op (de stadse) straten en Instagram. Het was geen snelle hype, want ook deze winter zie je de sailor caps veelvuldig voorbijkomen. Ook de grote ketens zijn overstag gegaan en hebben ze in de collectie(s). Waarom je de sailor cap in je kast wilt hebben en aantal van onze favorieten?

Lees en shop ze hier.

Wat vond jij de leukste artikelen op TNGIT deze maand?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een leuke artikelen allemaal! Nu heb ik gelijk weer wat leesvoer 🙂 Malou x

 2. Yara

  28 januari

  Ooh leuk zo’n overzichtje! Ik ga ze meteen even bekijken.
  Liefs,
  Yara

 3. Leuk zo’n overzicht ik ga zeker een kijkje nemen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers