Cadeautips voor Valentijnsdag

Cadeautips voor Valentijnsdag

Het is weer bijna zover, de dag van de liefde. Natuurlijk moet je het hele jaar door (extra) lief zijn voor je lover. Maar wil je echt uitpakken en hem/haar verrassen, dan is Valentijnsdag bij uitstek het perfecte moment. 

Heb je al nagedacht wat jullie gaan doen en wat je jouw lover gaat geven? Het is niet voor iedereen makkelijk om een cadeau te vinden, daarom alvast een aantal tips voor het perfecte Valentijnscadeau. Voor zowel vrouwen als voor de mannen;).

Weekendje of overnachting in je favoriete stad

Een weekendje weg of overnachting in je favoriete stad, dat is toch wel een cadeau om naar uit te kijken. Hoe leuk als je het dan ook nog eens als verrassing of op Valentijnsdag zelf plant. Even quality time met zijn tweetjes in een hotel of appartementje en heerlijk slenteren door de stad van de ene romantische hotspot naar de andere en vooral lekker roomservice bestellen in de ochtend.

Een bos bloemen 

Ik kan zelf echt blij worden van een bosbloemen. Wat is nu leuker dan van je lover een mooie bos bloemen te krijgen op Valentijnsdag. Vooral wanneer hij/zij dit niet vaak doet. Misschien cliché, maar het is en blijft een romantisch gebaar. Vooral een bos met jouw lievelingsbloemen.

Bling bling

‘Diamonds are a girls best friend.’ Nu hoeft het natuurlijk niet gelijk om diamanten te gaan, maar van sieraden heeft een vrouw nooit genoeg. Denk aan een mooie oorbellen, een ring, ketting of armband van bijvoorbeeld My Jewellery. Het mooiste is natuurlijk als het een sieraad is met een betekenis, door middel van een tekst, icoon of vorm die voor haar (of voor jullie) bijzonder is.

Romantisch avondje thuis

Waarom het huis uit gaan als je ook thuis een romantisch avondje kan hebben. Echt een avondje met zijn tweeën. Maak zijn of haar favoriete gerecht, haal wijn is huis en maak het romantisch met kaarsjes en rozen. Eindig de avond met jullie favoriete, romantische film.

Een parfum

Dit komt misschien als een heel cliché cadeau over, maar wist je dat een geur bijna altijd in het langetermijngeheugen wordt opgeslagen? Een geur kan een herinnering of emotie oproepen. Zelf heb ik dat ook met een parfum die mijn vriend vroeger vaak droeg. Als ik die geur ruik, krijg ik meteen flashbacks naar de eerste keer dat we elkaar hebben ontmoet.

Voor aan de muur 

Ik hoor je denken, iets voor aan de muur? Jazeker. Denk aan een mooi kunstwerk die je lover al heel lang wilt hebben, een mooi afgedrukte foto van jullie samen, een poster met een liefdevolle tekst of wellicht een speciaal voor hem/haar gemaakte portret tekening.

Koop jij altijd een cadeau voor je lover met Valentijnsdag? En wat vind jij een leuk cadeau om te geven?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Yara

  23 januari

  Leuk artikel! Er zitten een heleboel handige cadeautips tussen.
  Liefs,
  Yara

 2. Manon

  23 januari

  Een weekendje weg met je vriend is altijd wel heel erg leuk, beter als al die cadeau’s vind ik

 3. Janine

  23 januari

  Leuke tips! ♥

 4. Vooral een weekendje weg vind ik zo’n leuk cadeau! Het levert ook echt quality time op, heerlijk! Malou x

 5. […] Cadeautips voor Valentijnsdag […]

 6. […] Cadeautips voor Valentijnsdag […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers