READING

Dit is op het moment hét kapsel van modellen en in...

Dit is op het moment hét kapsel van modellen en influencers

Een nieuw jaar betekent voor mij vaak een nieuw kapsel. Heerlijk om het jaar weer met een fris, nieuw kapsel te beginnen. Iets voor de Kerst ging ik dan ook naar de kapper om dit kapsel te knippen. Uiteindelijk was de twijfel nog te groot en durfde ik niet gelijk de stap te zetten. Nu zie ik steeds meer influencers en vooral ook Victoria’s Secret modellen met dit kapsel. Zal ik het dan toch doen? 

Over welk kapsel ik het dan heb? Het gaat om de fringe bangs, die je vooral ook kan dragen als curtain bangs. Ja, zoals een gordijntje voor je gezicht. Noor van Queen of Jetlags, Monica Geuze en Lisa Olsson werden er in het najaar als mee gespot, maar met de feestdagen liepen ook Victoria’s Secret modellen Romee Strijd, Taylor Hill en Elsa Hosk met de pony. De fringe pony is dus terug van weggeweest. Wat vinden jullie van deze nieuwe kapsel trend? Een pony in 2018 of niet?

Romee Strijd

https://www.instagram.com/p/BcpdS9hl_2Q/?taken-by=romeestrijd

Queen of Jetlags

https://www.instagram.com/p/BbrhUVfFha3/?taken-by=queenofjetlags

Taylor Hill 

https://www.instagram.com/p/BdLbuBQjrms/?taken-by=taylor_hill

Monica Geuze

AMS

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

Elsa Hosk

https://www.instagram.com/p/BcaeVjsgYgu/?taken-by=hoskelsa

Lisa Olsson

https://www.instagram.com/p/BcvAiRJBvfM/?taken-by=lisa.olssons


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Loes

  5 januari

  Ik vind dit kapsel ook mega leuk! Ik wil het stiekem zelf ook, maar ben heel bang dat ik het heel snel zat ben en dat het dan hels is om uit te laten groeien..

 2. Manon

  5 januari

  Ik vind het wel leuk, alleen sommige vind ik het niet staan

 3. Demi

  5 januari

  Wat toevallig dat ik dit artikel tegen kom! Ik zag eerder vandaag op Girlscene een artikel voorbij komen over een influencer wiens foto’s gekopieerd werden door een willekeurig ander meisje op internet. Dat laatste meisje werd daarmee meteen als fraudeur en copycats bestempeld. Onzin dacht ik meteen. Hoeveel meiden hebben we op Instagram bijvoorbeeld al wel niet zien poseren bij die roze streetart muur in Eindhoven? Doen zij. dan ook allemaal het meisje na wie daar de eerste foto maakte ( whoever that may be). Precies hetzelfde geldt voor dit soort trends. Als 1 influencers er mee begint, volgt de rest bij als vanzelf en een paar maanden later doet ook ‘gewoon’ Nederland mee. Ben zelf overigens niet van plan om een pony te nemen. Heb al zo’n klein voorhoofd.. dit kapsel gaat mij niet echt helpen denk ik haha!

 4. Ik vind het altijd wel bijzonder dat je opeens iedereen met zo’n kapsel ziet, terwijl zoiets lang niet bij iedereen leuk staat haha! Bij Romee vond ik het persoonlijk bijv. mooier zonder pony.. Maar ja, ieder zijn mening he, ik zou in ieder geval nooit een pony willen haha 😉

  xx Alex

 5. Ana Rita

  14 januari

  Het is een mooie, speelse pony! Maar ik vraag me af of die scheiding wel blijft zitten? Verschuift het haar niet naar het midden toe?

 6. Emerson Sexton

  28 september

  GET PROFESSIONALLY VIDEOS AT AFFORDABLE PRICES

  We offer professionally produced videos at affordable prices.
  Our videos have the look and feel of a high quality television commercial, complete with professional spokesperson, background, text,
  images, logos, music and of course, most importantly, your company’s contact information for your thenewgirlintown.com.

  If you’re ready to reach more clients today, let us get to work on producing your company’s exclusive video.
  MORE INFO=> http://qejn39630.bloggerbags.com/8235091/get-videos-at-affordable-prices

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers