READING

Moeite met opstaan? Deze apps helpen je

Moeite met opstaan? Deze apps helpen je

Moeite met opstaan? Deze apps helpen je

Heb jij ook zo’n moeite met opstaan de laatste tijd? Of ben jij zo’n persoon die meer wekkers moet zetten dan de hoeveelheid dagen in de week? Gefeliciteerd, jij bent volgens recent onderzoek intelligenter en creatiever. Maar ja, dat helpt je als nog niet bij het opstaan. Deze tips kunnen je wellicht al helpen. Is dit niet genoeg voor jou, dan zijn er ook nog een aantal apps die nog een stapje verder gaan. 

We hebben drie van deze apps voor je op een rijtje gezet.

1. Dawn Chorus

Heb je al jaren dezelfde wekker? Misschien merk je wel dat je ongevoeliger wordt het alarm, hoe hard je het geluid ook zet. Met deze app verbreek je de eentonigheid van je alarm met een zwerm volgens die fluiten, tsjilpen en zingen totdat je opstaat en de wekker uitzet. Daarnaast kan je zelf een alarm creëeren met verschillende soorten vogelgeluiden. Zo zal het alarm niet elke dag hetzelfde zijn.

Gratis app voor Apple & Android

  

2. Rocket Alarm

Gebruik jij eindeloos de snooze knop? Met Rocket Alarm is dit voorbij. Deze wekker kan je pas uitzetten als je een taak volbrengt. Elke ochtend een andere. Dit kan je telefoon schudden zijn, een paar rekensommen of een gekke selfie nemen. Tegen de tijd dat jij je wekker uit hebt, ben je klaarwakker.

Gratis app voor Apple

  

3. Sleep Cycle alarm clock

Deze app is niet alleen een alarm, maar analyseert ook nog eens je Sleep Cycle met de sensoren van je iPhone. Wanneer je lichaam namelijk nog in diepe slaap is, wordt het moeilijk om op te staan. Je bent de hele ochtend vermoeid en misschien wel chagrijnig. Deze wekker zorgt dat elke dag fris en fruitig voelt door de wekker af te laten gaan op het optimale tijdstip.

Gratis voor Apple & Android

Bron: App store

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Laura

  22 januari

  Die Dawn Chorus lijkt me wel wat! Ik ben zo’n verschrikkelijk ochtendmens, dus alle hulp is welkom!

 2. Rosanne

  22 januari

  Ik heb niet perse moeite met opstaan, maar die Sleep Cycle alarm clock klinkt toch wel echt ideaal. Veel gezonder om wakker te worden in je natuurlijke slaapritme.

 3. Dawn Chorus heb ik zelf ook op mijn iphone staan en is inderdaad een hele goeie!

 4. Yara

  22 januari

  Wat een handig artikel! Ik heb zelf een tijd de sleep cycle app gebruikt, en ik merkte wel dat ik minder moe was op die manier.
  Liefs,
  Yara

 5. Rocket Alarm wil ik proberen!

 6. Wauw wat een ontzettend handige apps! Sleep Cycle lijkt me ideaal, maar hoe doe je dat dan als je op een specifieke tijd op moet staan? Die app waarbij je opdrachtjes moet uitvoeren lijkt me ook superhandig en fijn. Malou x

 7. Tania

  22 januari

  Ik heb geen problemen met opstaan. Mijn vriend daarentegen. Zal hem de apps doorgeven

 8. Bryan

  22 januari

  Haha kan bij mij wel van pas komen! Die Rocket Alarm ga ik zeker eens proberen… want snoozen is echt een probleem bij mij.

 9. Eva

  22 januari

  Wat een fijne apps! Vooral die laatste lijkt me wel wat, ben wel eens benieuwd naar mijn slaapritme! 🙂

 10. Sinds afgelopen weekend heb ik de vogelgeluiden in mijn alarm ontdekt, deze zet ik nu op als alarm. Anders schrok ik me echt een ongeluk wanneer dat irritante geluid afging van de standaard-wekkertonen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers