READING

Waarom ik zo van oversized truien hou

Waarom ik zo van oversized truien hou

Waarom ik zo van oversized truien hou

De winter betekent voor mij een garderobe met oversized truien. Van de basic kleuren zwart, grijs en bruin tot de opvallende kleuren zoals rood, geel en blauw. In de winter leef ik in oversized truien. Niet zo gek voor een koukleum. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom ik in de winter niet zonder truien kan!

Veel manieren om te dragen

Misschien denk je wel, hoe kan je in hemelsnaam elke dag een oversized trui dragen. Dat is toch hartstikke saai. Niets is minder waar. Oversized truien kan je op heel veel modebewuste manieren dragen. Wat dacht je van een blouse eronder? Als jurkje? Met een rokje? Hier lees je nog meer manieren om een oversized trui te dragen.

Het past altijd

Ben je in de decembermaand een paar kilootjes aangekomen? Niemand die het ziet. En mocht je zwanger zijn en/of in de toekomst een kindje willen. De oversized trui kan je zelf nog aan als je zwanger bent en is een goede manier om die zwangerschap nog even geheim te houden. Niet weggooien dus!

Foodbaby? Niemand die het ziet

Over eten en baby’s gesproken. Heb jij ook wel eens dat je zo’n raar opgezette buik krijgt wanneer je veel gegeten hebt tijdens een lunch of diner? Met een oversized trui aan hoef je niet bang te zijn dat iemand je buikje opmerkt. Heerlijk uitbuiken dus.

Wegkruipen

In oversized truien kan je zo lekker wegkruipen, vooral als je er eentje hebt met een net zo oversized kolletje. Helemaal lekker als je het koud hebt of op de bank ligt.

Het zit gewoon lekker

Dit is denk ik de voornaamste reden dat ik zo gek ben op oversized truien. Ik heb niks met strakke shirtjes en truien. Ik vind het gewoon niet lekker zitten en voel me er ook niet comfortabel in. Wanneer ik een shirtje of een niet oversized trui koop, dan koop ik het alsnog een maatje groter dan dat ik normaal heb.

Dubbel zoveel keus

Want op de mannenafdeling kan je veel truien vinden die voor ons vrouwen over het algemeen oversized zijn. En als je een vriend hebt, dan is het helemaal scoren. Dan hoef je niet eens te shoppen bij de mannenafdeling, maar kan je gewoon even in zijn kast duiken.

Wat vind jij van oversized truien? Draag jij ze veel?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. evelien

  24 januari

  Ik ben gék op wijde truien, ik vind ze altijd ontzettend fijn <3
  Liefs,
  Evelien

 2. Yara

  24 januari

  Ik ben ook dol op oversized truien, zo comfy!
  Liefs,
  Yara

 3. Ik hou wel van oversized truien, maar het moet niet te oversized zijn. Sommige truien koop ik daarom 1 of 2 maten kleiner, dan zit het alsnog wijd, maar minder erg dan normaal.

 4. […] Waarom ik zo van oversized truien hou […]

 5. […] hoofd al bij het volgende seizoen: de herfst. Ik kan stiekem niet wachten totdat ik weer heerlijke oversized truien kan dragen. Omdat de herfstcollecties weer in de rekken hangen en de herfst toch echt officieel gaat beginnen […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers