READING

5 artikelen die je niet wilt missen deze maand

5 artikelen die je niet wilt missen deze maand

 

Vorige maand introduceerde we voor het eerst het artikel ‘5 artikelen die je niet wilt missen’. Een overzicht van de vijf meest gelezen artikelen die in januari verschenen. Ook voor de maand februari hebben we ze weer voor je op een rijtje gezet. Mocht je geen tijd hebben gehad om alles bij te houden, dan hier de must-read artikelen, in willekeurige volgorde. 

Enjoy catching up en laat ons weten wat jouw favoriete artikel was!

Netflix & chill: favoriete series van januari

Begin januari plaatste ik een artikel over mijn, op dat moment, favoriete series op Netflix. Dit artikel is zo vaak gelezen en ik kreeg zoveel leuke reacties, dat ik vanaf nu ga proberen om elke maand mijn favoriete series van de maand daarvoor voor jullie op een rijtje te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Dus publiceerde ik (stiekem eind januari nog) een artikel met mijn favoriete Netflix series van die maand.

Lees het hier. 

Wat je MOET weten over 2018

Sinds kort heb ik weer een gastblogger die voor mij schrijft, haar naam is Kelly en kwam meteen ‘binnen’ met een knaller van een artikel. Wat kunnen we verwachten in 2018, wat moeten we gaan dragen en hoe komen we dit jaar op een beetje flatteuze manier door? Kelly heeft de fijnste tips voor je op een rijtje gezet. Focus and take notes!

Lees het artikel hier.

8 manieren om je dag goed te beginnen

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor het begin van de dag. Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop je de dag begint bepalend is voor de rest van de dag. Denk aan je humeur, energie en motivatie. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Lees de tips hier.

Flared pants, I love them!

Zoals de titel van dit artikel je waarschijnlijk al doet vermoeden, is onze gastblogger Kelly echt he-le-maal weg van flared pants! Een flared jeans, één van stretch stof met een leuke print, een flared pantalon in een mooi kleurtje of één van het heerlijke materiaal velvet: alles kan! Maar hoe draag je deze favoriete broek en waarmee combineer je het? Ze geeft je tips.

Lees het hier.

Eén jaar samenwonen – wat heb ik geleerd?

Na 2 jaar in Amsterdam op kamers te hebben gewoond, heb ik een jaar geleden de stad verlaten en ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. Vorig jaar januari kregen we de sleutel en midden februari konden we na een paar weken klussen eindelijk in ons huisje trekken. Deze maand is het dus precies één jaar geleden. Maar wat heb ik van een jaar samenwonen geleerd?

Je leest het hier.

Welke artikel was jouw favoriet afgelopen maand?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Super leuk, Laura! Ik ga even checken welke Netflix series je aanraadt! 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers