READING

Editor picks: favorieten van februari

Editor picks: favorieten van februari

Begin februari liet ik jullie al kennis maken met een nieuwe rubriek op TNGIT, namelijk de ‘editor picks’. In deze rubriek laat ik jullie elke maand mijn favoriete producten zien. Van beauty en fashion tot interieur, reizen, boeken, gadgets, apps enzovoort. Vandaag laat ik jullie mijn vijf favorieten van februari zien. Ready? 

1. Bullet Journal

Als je mijn blog dagelijks/wekelijks leest, kan het je haast niet ontgaan zijn dat ik mij sinds kort ben gaan verdiepen in de Bullet Journal. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben. Na veel erover gelezen en gezien te hebben, heb ik begin februari zelf een exemplaar gekocht en ben ik van start gegaan. Het kan in het begin nogal verwarrend en overweldigend zijn (denk aan heel veel inspiratie, leuke pagina’s en de structuur). Maar nu ik het eenmaal ‘doorheb’, vind ik het heel fijn en overzichtelijk. De Bullet Journal die ik heb gekocht zie je hiernaast op de foto. Voor €12,50 te koop bij Bol.com.

Hier lees je alle artikelen die ik schreef over de Bullet Journal. 

 
2. Lightroom CC 

Als je mijn persoonlijke Instagram account volgt, heb je in deze post kunnen lezen dat ik sinds kort met een nieuwe hobby ben begonnen. Door een aantal mede-instagrammers kwam ik bij het fotobewerkingsprogramma Lightroom CC van Adobe terecht. En had ik dat programma nu ook net in mijn Adobe pakket zitten. Ik ben dan ook gelijk aan de slag gegaan met een aantal reisfoto’s van de afgelopen jaren, waarvan de foto hiernaast het resultaat is. In Lightroom heb je ontzettend veel mogelijkheden en opties. Zo kan je een foto lichter maken zonder dat de gehele foto overbelicht raakt, bepaalde ‘objecten’ in een foto eruit laten springen door alleen die kleur donkerder of lichter te maken of bijvoorbeeld de lucht blauwer, blauw-groen of zelfs roze tot paars te maken. Teveel leuke mogelijkheden om op te noemen. Zeker een aanrader als je net als ik van fotograferen en bewerken van foto’s houd.

Lightroom CC is een betaald programma van Adobe.

3. Ultra intensive Aloe Vera Cream 

Vorige jaar was ik voor werk op Aruba om daar het merk Aruba Aloe en de producten beter te leren kennen. En ik was meteen om! Wat een fijne producten. Op het moment is de Ultra intensive Aloe Vera Cream mijn favoriet. Dit is een rijke en zachte crème voor de droge, geïrriteerde of gevoelige huid. Perfect voor dit winterse weer. Het hydrateert namelijk de droge en beschadigde huid. De crème bevat een hoge concentratie pure Aloë vera gel uit Aruba, Jojoba olie en kokosolie. Daarnaast kalmeer dit product ook de huid bij lichte zonnebrand en lichte brandwonden en vervaagt kleine littekens.

Aruba Aloe Ultra intensive Aloe Vera Cream is voor €18 (59ml) of €34,- (177ml) verkrijgbaar via www.arubaaloe.nl.

4. Grammie Magazine

Wil jij tips en trick van de beste filter, Instagramstories of hoe jij het beste je bio kan invullen op Instagram? Meet Grammie Magazine. Het eerste Instagramtijdschrift in Nederland helpt je een echte pro te worden. Voor een Insta-addict als ik een musthave. Ik kocht het tijdschrift dan ook in de pre-sale, voordat het überhaupt gedrukt was. Het is echt ontzettend dik tijdschrift geworden met veel mooie verhalen, feitjes en tips & tricks.

Grammie Magazine is op het moment uitverkocht, maar via deze website kan jij je inschrijven om straks als één van de eerste een gloednieuw exemplaar te kunnen bestellen.

5. Plantsome app 

Ben jij ook zo slecht in het verzorgen van je planten? Denk jij ook altijd pas aan watergeven als het eigenlijk al te laat is. Dan komt daar nu verandering in. Door dit artikel van gastblogger Kelly kwam ik bij de app Plantsome. Met deze app krijg jij netjes elke week een herinnering om je plant(en) weer water te geven. Het is heel simpel. Zoek jouw plant op, stel in waar de planten staan, hoe veel zonlicht ze krijgen en hoe groot ze zijn en de app tipt jou wanneer het tijd is om de gieter te pakken. Zo simpel kan het zijn!

De app is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Was jij al bekend met deze editor picks? Hier zie je de editor picks van januari


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat heb jij een leuke brede belangstelling!

 2. Leuke tips ik ga toch mij maar een verdiepen in Lightroom

 3. Oh die van planten is voor mij super handig. Thanks

 4. Anja

  2 maart

  Nu ben ik toch wel nieuwsgierig naar Lightroom, kom het best vaak tegen, maar nog nooit geprobeerd.

 5. Lodi

  2 maart

  Wat een leuke tips allemaal, en dat die bullet journal, ik ben gisteren begonnen met handletteren en denk nu ook aan een bullet journal 😉

 6. Die app om planten water te geven lijkt me wel handig als je meerder platen in huis hebt staan! 🙂 Leuk om te zien dat je zulke uiteenlopende favorieten hebt!

 7. Wat leuke favorieten en handige tips allemaal. Handig die app voor planten water geven, alleen heb ik geen ruimte meer in mijn mobiel

 8. Ik was er nog niet bekend mee! Maar ziet er heel leuk uit!

 9. Krystle/Batboy

  2 maart

  Handig zo’n app voor je planten zeg. Dat is ook wel iets voor mij, want ben vaak te laat met water geven.

 10. Leuk, gevarieerd overzicht. Ben wel benieuwd naar het magazine…

 11. Leuke en hele verschillende dingen!
  Die app bij zo’n plant is handig! Misschien ga ik dan toch eens planten kopen!

 12. Handig die app. Ik vergeet mijn planten ook vaak water te geven. Zo zonde!

 13. Hele leuke tips allemaal! ik vergeet ook structuur aan te brengen om mijn planten water te geven!

 14. Lightroom, dat moet ik ook echt gaan aanschaffen! Ik gebruik nog steeds Photoshop maar het is erg omslachtig.

 15. Haha grappig die plantenapp, mijn planten overleven het meestal ook niet erg lang 😉

 16. die app is een goed idee, mijn planten zullen je dankbaar zijn!

 17. Wat een leuke favorieten. Die aloe creme lijkt me zeker iets voor mij. Het magazine lijkt me erg leuk.

 18. nicole

  12 maart

  Nee, ik kende deze nog niet, dus het is handig om deze posts zo op een rijtje te zien!

 19. […] Editor picks: favorieten van februari […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers