Editor picks: favorieten van januari

Editor picks: favorieten van januari

Een terugblik op de eerste maand van het jaar. Ik deed dit al met mijn favoriete Netflix series, maar vanaf nu zal ik jullie ook elke maand mijn favorieten producten laten zien in de ‘Editor picks’. Van beauty en fashion tot interieur, reizen en bijvoorbeeld boeken. Producten waar ik echt fan van ben of aanraad! Ready?

Dit zijn mijn favoriete producten van de maand januari.

Weleda Skin Food & Everon Lippenbalsem 

Heb jij in de winter ook last van een huid die wat droger is dan normaal? Dan is Skin Food een product dan je echt moet gaan gebruiken. Mijn musthave voor de winter en dan voornamelijk voor mijn ontzettend droge lippen. Ik wissel Skin Food (voor extreme gevallen) dan af met de Weleda Everon Lippenbalsem (dagelijks gebruik). Daarnaast gebruik ik deze groene tube ook voor mijn droge handen, want dit 100% natuurlijke product kan je overal voor gebruiken. En dan bedoel ik ook ECHT overal. Voor onder andere je gezicht (tip: meng Skin Food met je foundation), droge handen en benen of schrale ellebogen en knieën.

Beide producten zijn hier te verkrijgen. 

The Working Woman’s Handbook

Dit boekje heb ik in januari gekregen van mijn lieve vriendinnen. Het is de ultieme working woman’s handbook. Het zit boordevol praktische adviezen over hoe je een leuke baan en leven kan hebben. Met veel bruikbare tips, schets dit boek een soort agenda over het verdienen en beheren van geld, het stellen van doelen en een succesvolle routines. Dit in combinatie met werkbladen, oefeningen en instructies. Het leuke aan dit boekje is dat er daarnaast ook veel interviews met verschillende succesvolle vrouwen in staan. The Working Woman’s Handbook is echt een gids over carrière en levensstijl voor ambitieuze jonge vrouwen overal ter wereld. Of het nu gaat om een freelancer, een zakenvrouw of een toegewijde professional die op zoek is naar ontwikkeling.

Het boekje is verkrijgbaar via Bol.com voor €16,99.

 

Cinq Mōndes Phyto-Aromatic Shower & Bath Oil

Nog een product op basis van olie die ik sinds deze maand ben gaan gebruiken. Dit product staat al heel lang in de kast. Ik kan mij niet eens herinneren waardoor het daar beland is. Ik denk door een goodiebag bij een event of dat ik het opgestuurd heb gekregen van een PR Bureau. Anyway, dit is echt mijn favoriete shower & bath olie op het moment. De Aromatische Douche- en Badolie, combineert de hydraterende kracht van de plantaardige oliën met de herstellende eigenschappen van de etherische oliën uit Bergamot en Hout van de Guajakboom. Je huid wordt er ontzettend zacht van en de geur is zooooo lekker. Echt alsof je in een spa bent. Net als de huidolie van Nuxe, blijft ook de geur van deze douche olie ook na het douchen op de huid.

Cinq Mōndes Phyto-Aromatic Shower & Bath Oil kost €25,99 en is o.a. hier te verkrijgen.

WestwingNow

In het artikel ‘mijn favoriete interieur webshops‘ vertelde ik jullie vorig jaar al over Westwing. Dit is een soort ‘members only webshop’. Je hebt alleen toegang tot Westwing wanneer je geregistreerd bent. Dagelijks komen er nieuwe interieur merken en producten, in beperkte aantallen, online die je met korting kan bestellen tot een bepaalde datum. Je moet er dus altijd snel bij zijn! Maar nu heeft het bedrijf WestwingNow in Nederland geïntroduceerd. Hier bieden ze hun eigen assortiment aan, in plaats van dagelijkse aanbiedingen op westwing.nl, exclusief voor leden. Best thing ever!!

 

Aussie Daily Clean Miracle shampoo  & conditioner 

Zo nu en dan vind ik het heerlijk om eens te switchen van shampoo & conditioner. Heerlijk vind ik het om een andere producten te proberen. Een nieuw geur, structuur en ik heb het gevoel dat het mijn haar altijd weer goed doet als ik na een tijdje dezelfde producten gebruikt te hebben iets anders probeer. Afgelopen maand gebruikte ik voor het eerste de shampoo en conditioner van Aussie. Ik ken het merk en had al veel voorbij zien komen op internet, maar het nog nooit zelf geprobeerd. Ik ben daarom ook begonnen met de Daily Clean Miracle shampoo & conditioner en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben. De geur was even wennen, wat zoeter dan dat ik gewend was, maar de structuur van de producten en het resultaat is geweldig. Mijn haar was na een wasbeurt al een stuk zachter dan normaal. Daarnaast had ik het geval dat het ook meer glansde. Echt een aanrader dus!

En wat ook heel fijn is. Ze hebben bij Etos deze shampoo en conditioner ook in travel size. Mega handig! Zo kan je ook je favoriete shampoo mee op reis nemen in je handbagage.

De Daily Miracle Shampoo & Conditioner zijn verkrijgbaar bij Etos voor €7,19.

Wat zijn jouw favoriete producten van de maand januari?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ik ben gek op Weleda, dat is echt zo’n heerlijk merk! Vooral die groene crème is echt geweldig. Wat klinkt dat Working Woman’s Handbook leuk zeg! Malou x

 2. evelien

  2 februari

  Wat een leuke favorietjes. <3 Ik vind de aussie producten heel erg fijn!
  Liefs,
  Evelien

 3. Julie

  2 februari

  Ik ben dol op Aussie shampoo’s en conditioners! 🙂

 4. Weleda is een heerlijk merk. Heb ik goede ervaringen mee. Heb in een zorginstelling gewerkt waar we alleen maar weleda producten gebruikten.

 5. Marlies

  5 februari

  Ik houd van de Weleda producten, natuurlijk en goed geprijsd!

 6. Die Aussie haarlijn is zo lekker!! Ik koop het alleen als het in de aanbieding is, want het is wel aan de prijs, ook al is het zeker zijn geld waard. Zo ben ik nu net een paar weken Tony&Guy aan het proberen, ook heel fijn. Je merkt toch dat het luxere producten zijn.

 7. westwing heb ik me ook voor ingeschreven maar ik verwijder de mail eigenlijk altijd bedenk ik me nu haha

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers