Flared pants, I love them!

Zoals de titel van dit artikel je waarschijnlijk al deed vermoeden, ik ben op dit moment echt he-le-maal weg van flared pants! Een flared jeans, één van stretch stof met een leuke print, een flared pantalon in een mooi kleurtje of één van het heerlijke materiaal velvet: alles kan! Maar hoe draag je deze favoriete broek en waarmee combineer je het? Ik zal je erbij helpen.

Comfortabele sneakers

Laten we eerlijk zijn, fashion en comfortabel de dag doorkomen gaat niet altijd samen. Maar draag je een flared pants met hieronder mooie witte sneakers, dan sla je gelijk twee vliegen in één klap. De broek valt soepel op je schoenen en je hoeft je niet druk te maken over vermoeide voeten. Voor de short girls onder ons: een sneaker met een goede plateau doet wonderen.

Flared pants, I love them!

Oversized is the best size

Volgens Laura zijn er heel veel redenen om een oversized trui te dragen, en een flared pants is er hier in mijn ogen zeker één van. En daarnaast is dit een goede reden om ongegeneerd je buik niet hoeft in te houden.

Suit up!

Toch een wat nettere look creëren in combinatie met een flared pants? Draag deze dan met een mooie lange blazer. Een mooie blouse erop en je hebt de ultieme office look.

Flared pants, I love them!

Hakken, hakken, hakken

Naast comfortabele sneakers staat mijn favoriete broek ook ontzettend girly met een mooi paar hakken eronder. In de zomer met bijvoorbeeld mooie open sleehakken of een pump en in de winter een goed enkellaarsje met een stevige blokhak en je bent klaar voor een goede avond uit.

Houdt het niet kort maar lang!

Vaak wordt er gedacht dat je een broek met wijd uitlopende pijpen niet kunt combineren met andere grotere kledingstukken maar ik, en met mij nog veel meer andere ladies, laten je zien dat dit helemaal geen probleem is. Een losse wijdvallende lange witte blouse doet wonderen voor je outfit met een flared pants. 

Show them abs <3

Heb jij van die jaloersmakende abs en ben je niet bang om een beetje blote huid te laten zien? Draag dan een mooie cropped top bij deze favoriete broek. Of je nou gaat voor een top die nauw aansluit of eentje die wat losser om je lichaam hangt, show these abs! Nog een fijne bijkomstigheid, je billen zullen er op en top uitzien.

Flared pants, I love them!

Naast deze redenen zijn er natuurlijk nog veel meer en moet je vooral doen waar jij je goed bij voelt. Hopelijk heb ik je overtuigd om zo snel mogelijk een flared pants aan te schaffen!

Bron foto’s: chroniclesofher.com | helloshopping.de | matildadjerf.com

Hi all! Wat leuk dat je mijn artikel op The New Girl In Town leest. Als gastblogger wil ik graag al mijn belevingen op het gebied van fashion, lifestyle, travel en nog veel meer met jullie delen. Ik schrijf dit met veel plezier voor jullie, dus enjoy!

RELATED POST

 1. Mei Qi

  13 februari

  Jaa ik vind het ook gaaf, maar ik weet niet of het iets voor mij is haha

 2. Ik moet er toch aan wennen. De skinny jeans blijft mijn favorietje.

 3. Hier ben ik zo blij mee!!! Ik ben een zeer grote fan van flared broeken en ze zijn jaren bijna niet te vinden geweest. Ik kan me lol weer op.

 4. marlies

  13 februari

  Ik vond ze vroeger superleuk. Misschien dat ik er wel weer eentje ga kopen.

 5. Jennifer

  13 februari

  Ik droeg ze toen ik op de basisschool zat ook, ze doen me echt denken aan die tijd, maar ik vind ze nu echt vreselijk!

 6. Het ziet er gaaf uit. Denk alleen niet dat ik er mijn vrouw blij mee maak. 🙂

 7. Lazy Bird

  13 februari

  Ode aan de korte benen!! Ik ben al jaren fan, maar ze zijn niet altijd in de mode, dus ben heel blij dat ze terug zijn

 8. Elke

  13 februari

  Ik heb er een liefdes haat relatie mee. Ik vind het prachtige als iemand anders het aan heeft. Maar voor mijzelf vind ik het toch niet zo leuk…

 9. I like it!
  Heette dit vroeger niet -Bootcut- ??
  Dit zijn namelijk mijn favoriete broeken en ik heb de mazzel dat ik er nog eentje in de kast heb liggen die ik pas. De vorige heb ik echt opgedragen en ik heb ze een tijd lang niet meer kunnen vinden.
  Ik heb een schoenentik en zoals je zegt, bij deze broek kan alles. Bij skinny broeken eigenlijk ook, maar in de winter vind ik het toch echt te koud om er een paar pumps onder te dragen.
  Leuk dat deze broeken weer terug komen!

 10. Eva

  13 februari

  Jaaa ik ben zeker overtuigd! Het is zo’n leuke trend! Vooral met hakken eronder. Deze lente hoop ik een flared jeans aan te schaffen

 11. Rory

  14 februari

  Ik droeg ze vroeger altijd. En zelfs een jaartje of tien geleden ook nog. Inderdaad als suit met 11 cm hoge stiletto heels op mijn werk als directiesecretaresse. Heel chique, vrouwelijk en toch ook girly. Het enige wat ik lastig vond – voor mijzelf – was dat ik echt hoge hakken moest dragen, anders sleepte de broek over de grond. En in centrum Amsterdam vond ik dat toch wat ‘viezig’ als je begrijpt wat ik bedoel. Destijds waren de sneakers met plateau nog niet in the picture. En los daarvan: I love hakken.

 12. Ik heb nog nooit van flared pants gehoord, maar een broek met wijde pijpen wel. Dat vind ik zelf altijd wel fijn dragen haha.

 13. […] Flared pants, I love them! […]

 14. Ik weet het niet … ik heb een flared pants gebruikt maar het is toch niet mijn ding

 15. Ik draag al jaren alleen maar flared. Een hele tijd waren ze heel lastig te vinden dus ik kan mijn lol niet op op het moment 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers