READING

Bullet journal inspiratie: favoriete YouTubers

Bullet journal inspiratie: favoriete YouTubers

Bullet journal inspiratie: favoriete YouTubers

Vorige week vertelde ik jullie al over mijn nieuwste verslaving en hoop op een gestructureerd en georganiseerd leven: de Bullet Journal! In dat artikel kon je lezen hoe jij ook een Bullet Journal start en wat het inhoud. Zelf ben ik afgelopen maand begonnen en vind het heerlijk om ermee bezig te zijn. Vooral omdat er zo ontzettend veel inspirerende Bullet Journals op Pinterest en YouTube te vinden zijn. 

En wie ben ik op dit voor mezelf te houden. Ben jij ook een Bullet Journal fan en altijd op zoek naar inspiratie? Ga dan vooral even deze YouTubers bekijken. Mijn 5 favorieten op een rijtje!

1. AmandaRachLee

2. MyLifeinaBullet

3. CreaChick 

4. Ann Le

5. Seventeen Magazine

Waar haal jij je Bullet Journal inspiratie vandaan?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Meiden die zoiets moois kunnen maken vind ik zo cool! Ik doe het zelf ook wel, maar mijne worden toch bij lange na niet zo mooi. Ik vind dit echt geweldig! Malou x

 2. ik vind het altijd inspirerend om zo creatieve mensen hun verhaal te lezen! Ik heb er helaas de tijd niet voor maar denk wel dat ik hier enorm van zou genieten, maar voorlopig hier een digitale en papieren agenda 🙂

 3. Ik ben ook helemaal into bullet journalling. Ben wel nog maar pas begonnen en ben jammer genoeg niet zo creatief als sommige. Ben een beetje jaloers op al die pracht exemplaren

 4. Mijn inspiratie haal ik op dit moment vooral van Pinterest. Ik ben nu ongeveer 1,5 a 2 weken bezig. Het is best lastig om je draai erin te vinden. Ik had kunnen weten dat ik daarvoor beter naar YouTube kon gaan.

 5. Anja

  4 maart

  Ik heb geen bullet journal, maar zou inderdaad op Youtube of Pinterest kijken voor inspiratie

 6. Eerlij gezeg kan ik mijn weg niet vinden in de bullet journaals…

 7. Ik heb het eerlijk gezegd nog niet uitgeprobeerd!

 8. Ik heb het nou al een aantal keer voorbij zien komen, het bullet journal. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat het steeds aantrekkelijker word. Fijne review ook!

 9. Ik heb zelf ook een bullet journal en vind het echt ideaal! Ken je BohoBerry al? Is volgens mij vooral actief op Instagram! 🙂

 10. Ziet er tof uit, geeft me ideeën voor mijn eigen site!

 11. HARUKAZE

  15 maart

  Thank you for sharing your knowledge.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers