READING

Netflix & chill: favoriete series van februar...

Netflix & chill: favoriete series van februari

Netflix & chill: Tiempos de Guerra

Elke maand zet ik voor jullie mijn favoriete Netflix series van die maand daarvoor op een rij. Voor de maanden december en januari was het gemakkelijk, maar deze maand was anders. Ik keek in februari minder Netflix door een weekje vakantie en andere leuke programma’s op televisie, maar toch heb ik een lijstje met favorieten kunnen samenstellen. Een klein lijstje met 3 series. Lees je mee?

1. Tiempos de Guerra 

In het artikel over mijn favoriete Netflix serie van januari kon je al lezen dat veel van mijn favoriete series Spaanstalige series zijn. Ook in februari heb ik een nieuwe ontdekt, namelijk Tiempos de Guerra. In het buitenland ook wel bekend onder de titel ‘Morocco: Love In Times of War’. De serie gaat over een groep jonge vrouwen uit rijke families uit Madrid, die tijdens de Spaans-Marokkaanse oorlog in 1921 als verpleegsters gaan werken in Melilla. Ze moeten daar zorgen voor honderden gewonde Spaanse soldaten, maken vrienden en vinden (nieuwe) liefdes. De serie is dan ook wel echt één groot liefdesverhaal, maar soms is dat gewoon heerlijk om te kijken en bij weg te zwijmelen, toch?. De serie is uiteraard inclusief knappe soldaten en dokters!

Tiempos de Guerra staat sinds januari 2018 op Netflix en is echt een aanrader. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar de serie heb ik in twee dagen uitgekeken (13 afleveringen). Helaas ben ik na wat research erachter gekomen dat er tot op heden geen seizoen 2 komt, dus wellicht dat ik de serie stiekem nog eens opnieuw ga kijken.

2. The Sinner

Het internet stond vol met lofende reviews over The Sinner. De serie stond dan ook al heel lang op mijn ‘must watch’-lijstje. Maar ik moet eerlijk bekennen dat het wel even heeft geduurd voordat ik er eenmaal aan begon. Op een of andere manier hielt mij iets tegen, ik denk dat ik op dat moment geen zin had in een ‘zware’ serie. In februari ben ik uiteindelijk overstag gegaan en ben ik begonnen. En ik ben blij dat ik het uiteindelijk gedaan heb. Wat een goede serie, spannend met onverwachte wendingen. Ik ben ontzettend benieuwd naar het vervolg (aangekondigd door actrice Jessica Biel), want de serie had wel echt een duidelijk einde.

Voor wie de serie nog niet gezien heeft of het heeft gemist (wat ik mij haast niet kan voorstellen), hier nog even een korte samenvatting van serie. In The Sinner speelt Jessica Biel een jonge moeder die op het eerste oog een gelukkig leven leidt totdat ze op een dag, vanuit het niets, een vreemde doodsteekt op het strand waar ze met haar man en zoontje is. Rechercheurs tasten meteen in het duister over waarom Cora zo’n vreselijke misdaad zou plegen ook zij zelf kan het niet verklaren. Een sympathieke rechercheur probeert onlangs dat Cora de moord bekend heeft, toch het mysterie te ontrafelen.

3. How to get away with murder

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik deze serie, die in 2014 startte, heb gekeken. Toentertijd was er nog maar één seizoen en was seizoen twee in de maak of stond nog niet op Netflix. Nu staan er ondertussen drie hele seizoenen op Netflix, maar op een of andere manier heb ik How To Get Away With Murder nooit meer verder gekeken. In februari ben ik begonnen met het terugkijken van de laatste paar afleveringen van seizoen, om mijn geheugen weer even op te frissen, zodat ik daarna eindelijk met seizoen 2 kan starten. Waar How To Get Away With Murder over gaat?

In de serie volg je het privé- en professioneel leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan de (fictieve) Universiteit van Middleton, Philadelphia, een van de meest prestigieuze universiteiten in strafrecht van Amerika. De advocate selecteert een groep van haar beste studenten die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Wanneer haar persoonlijk en professioneel leven verstrengeld raken, worden Annalise en haar studenten, ongewild betrokken bij een moordcomplot.

Welke series heb jij afgelopen maand gekeken?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Loes

  7 maart

  Ik ben heel benieuwd naar the Sinner, heb er al veel positieve dingen over gelezen! Zelf kijk ik op het moment de nieuwe cycle van America’s Next Top Model, haha.

 2. The inner staat op mijn watch list!
  Ik kijk op dit moment hannibal, super spannend en echt een aanrader.
  Liefs,
  Evelien

 3. Ik heb vooral Koreaans drama gekeken. Maar Sinner ken ik ook en vond ik wel okay.

  • Nora

   7 maart

   Als je van Koreaanse drama’s houdt, dan vind je bij viki.com véél betere dan op Netflix. Ik vond Black op Netflix wel goed.

 4. Ohhh, wat cool zo’n Netflix overzichtslijstje! Staat ook nog op mijn blog-to-do’s! Thanks voor de tips! Ik wil heel graag naar The Sinner kijken, maar ik ben nogal gevoelig…is ie heel heftig qua psychologisch drama en zo?

 5. The Sinner wil ik ook zeker nog gaan kijken!

 6. Interessant series lijkt mij. Alleen kijk ik niet zo an series film maar als er leuks is, dan kijk ik wel.

 7. Altijd leuk zo’n lijstje! How to get away with murder heb ik ook gezien, goede serie. Ik ben ook benieuwd naar The Sinner maar deze serie is nog niet te zien in België.

 8. […] Netflix & chill: favoriete series van februari […]

 9. […] is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn favoriete series met jullie deelde door middel van mijn Netflix & chill artikelen. Blame it on the nice weather! Maar nu de herfst is begonnen en het weer koud en nat is buiten, […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers