READING

CLOSED! The New Girl In Town bestaat 7 jaar: winac...

CLOSED! The New Girl In Town bestaat 7 jaar: winactie My Jewellery

The New Girl In Town bestaat 7 jaar: winactie My Jewellery

Het is tijd voor een feestje, want we hebben wat de vieren. Nee, ik ben zelf niet jarig. Maar de titel van dit artikel verklapt het al: The New Girl In Town bestaat deze maand alweer 7 (!) jaar.

In maart 2011 zat ik op mijn kamertje bij mijn ouders thuis en besloot zelf een eigen blog te beginnen. Ik volgde al langer een aantal persoonlijk (fashion) bloggers en dacht; ‘dat kan en wil ik ook’. Een plek waar ik al mijn inspiraties, fashion momenten en geshopte kleding kan delen. Ik zat daarnaast ook in het eerste jaar van mijn studie Media, Informatie & Communicatie en kon zo ook mooi ervaring op doen in de online wereld. Wat begon als een persoonlijk (fashion) blog is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid. Van het aantal (vaste) bezoekers tot aan de artikelen en de onderwerpen. The New Girl In Town is als het ware met mij meegegroeid en ik werk er dan ook nog steeds met net zoveel plezier aan als op dag 1. Het heeft mij daarnaast ook ontzettend veel gebracht, maar daar kom ik later deze week in een ander artikel op terug.

Wie jarig is… trakteert!

Natuurlijk wil ik dit moment niet aan mij voorbij laten gaan en wil ik jullie vooral bedanken voor al jullie support, de leuke reacties (persoonlijk en onder de artikelen) en het elke keer weer terugkeren naar mijn website. Hoe kan ik jullie daar beter voor bedanken dan met een aantal fijne winacties.

We beginnen we met een fijne winactie in samenwerking met één van mijn favoriete webshops, namelijk My Jewellery. Wij mogen namelijk maar liefst €75,- shoptegoed weggegeven. Wat je daarvan kan shoppen? Een heleboel leuke sieraden en fashion musthaves. Mijn favorieten? Dat zijn onder andere de items in de afbeelding hierboven, waarvan ik zelf vorige week de twee gouden vintage kettingen aan mijn collectie heb toegevoegd. Lekker shoppen dus, want wij vrouwen hebben nooit genoeg sieraden en kleding toch? 😉

Hoe doe je mee?

1. Volg The New Girl In Town op Facebook en Instagram.

2. En volg My Jewellery op Instagram.

3. Laat ons in een reactie onder dit artikel weten waarom jij graag dit tegoed wilt winnen.

Meedoen kan t/m maandag 12 maart 2018 23:59 uur. De winnaar wordt een dag later gekozen en bekend gemaakt. Heel veel succes!! En mocht je niet winnen, wees gerust. Volgende week komt er weer een andere winactie online.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Gefeliciteerd met je 7-jarige jubileum! Wat ontzettend leuk zeg! Ik ben benieuwd naar je artikel van later deze week. Altijd leuk om te lezen wat voor positieve impact bloggen voor iemand heft gehad. Ik vind het zelf ook heerlijk! <3

 2. ilsiee prins

  6 maart

  Wauw, van harte gefeliciteerd zeg! 😉 En op naar de volgende gezellige jaartjes.. 7 jaar alweer, een mooie mijlpaal! 😀 En wat een superleuke actie zeg, helemaal super dat je deze mag organiseren voor de lezers van je blog! Inderdaad een hele mooie samenwerking! 🙂
  Ik maak enorm graag een kansje, zoveel leuks! Soms moet je jezelf eens verwennen met wat leuke accesoires he! 😉 Ik wou nog wel even zeggen dat het linkje naar de website van my-jewellery het niet doet! Maaaaar, heb de site al gevonden en zeker wat moois gezien waarmee ik mezelf wel enorm blij mee kan maken hihih
  Groetje ilsiee

 3. Gefeliciteerd met je blog. Superleuk winactie. Ik doe mee omdat ik wil graag wat shoppen daar. Er zijn superleuk spullen

 4. Ohhhh wat gaaf dat je al zo lang blogt! En heel fijn dat ik jou en je blog dan vandaag op deze manier leer kennen 🙂 Zeven jaar alweer, congrats girl! Ik aankomende mei 3 jaar! Ook al heel trots op. Ik zou heeeeeel graag deze prijs willen winnen omdat ik ook fan ben van My Jewellery. Ik heb laatst nog een hangertje gekocht met de tekst “happiness” en een grotere met drie hartjes. Zo blij mee! Ik heb ze ook om op de meest recente foto op Insta (@imfeelinggood.nl). En ik weet echt nog wel wat ik zou willen, hahaha! Heel veel succes en plezier verder met je blog!

 5. Svenja

  7 maart

  Happy birthday!
  Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat met je leuke blog! En een súper leuke winactie
  Waarom is dit héél graag zou willen winnen?
  Ik ben een mega fan van My Jewellery en elke keer wanneer ik iets heb besteld zie ik weer allemaal andere leuke dingen die ik wil hebben. En.. diamonds are a girl’s best friend, toch?
  Heel veel succes met je blog en ik wacht in spanning af!
  Liefs

 6. Wauw, 7 jaar alweer! Goed bezig! Gefeliciteerd, daar mag je trots op zijn! Ik waag graag een kansje, bij My Jewellery hebben ze zulke leuke spulletjes altijd! En mijn kast kan wel weer wat leuke lente dingetjes gebruiken! Ik heb alle stappen gevolgd.

 7. Celine Moes

  7 maart

  Ik wil dit tegoed winnen voor Mn moeder , zodat ik haar een kado kan geven! Ze was vorige maand jarig en toen had ik geen geld voor een kado.. (studentenleven). Dus hiermee kan ik haar alsnog verassen!:)

 8. Gefeliciteerd 7 jaar you rock girl

 9. Inge

  7 maart

  Allereerst gefeliciteerd! Ik zou dit tegoed graag willen winnen omdat ik als studentje niet veel te besteden heb en ik mijzelf daardoor veel te weinig verwen. Wat zou het heerlijk zijn om even guilt-free te kunnen shoppen!

 10. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Zeven jaar is een mooie mijlpaal zeg!

 11. Britt

  7 maart

  Gefeliciteerd met 7-jarige bestaan van je leuke blog! Wat een geweldige actie! Myjewellery is één van mijn favoriete winkels met super leuke musthaves! Met het shoptegoed kan ik zeker leuke dingen shoppen! Fingers crossed

 12. Kim

  7 maart

  Gefeliciteerd met het 7-jarig bestaan van je blog!! Wat een hele tijd alweer! Ik maak heel erg graag kans, ik ben nu eenmaal gek op sieraden en leuke kleding en heb nog ene hele wishlist vol staan met mooie musthaves! En die mag ik dan eigenlijk niet kopen van mezelf, want ja student haha! Ik volg alle accounts!

 13. Anja

  7 maart

  Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal, op naar de 10 jaar! Ik doe graag mee (volg je op insta via tipsvoorjou1) aangezien ik de lente in mijn bol heb en heel wat leuke dingen heb gezien op de website van My Jewellery die wel bij de lente passen.

 14. Lisette

  7 maart

  Gefeliciteerd laura! Waauw wat is het snel gegaan al 7 jaar! Op naar de 10 jaar. Items Van my jewellery zijn altijd goed

  Liefs lisette

 15. Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee! 🙂 Heb alle stappen doorlopen! 🙂

 16. Krystle/Batboy

  7 maart

  Gefeliciteerd!! En wat een gave winactie zeg, hier doe ik natuurlijk aan mee!

 17. Wauh 7 jaar ! dat is bepaald niet kinderachtig! Ik doe graag mee. Niet voor mezelf, maar voor mijn – volwassen -dochter. Die altijd meer leuk vind dan haar portomonee aankan! En die dol is op kleren en sieraden. niets zo leuk als je kind blij maken, of ze nu drie of dertig zijn!

 18. Toffe actie!! Ik ben fan van de kraagjes van My Jewellery, dus die zou ik dan bestellen 🙂

 19. Kim

  7 maart

  Gefeliciteerd met je jubileum!

 20. Wat een prachtig en bijzondere mijlpaal zeg! Van harte gefeliciteerd

 21. Ajuna

  7 maart

  Ik zou graag willen winnen omdat ik me graag vrouwelijk voel met sieraden

 22. gefeliciteerd met de 7 jaar. een hele prestatie

 23. Wow, proficiat met de 7de verjaardag van jouw blog! Ik ben benieuwd of ik het ook zo lang zou kunnen volhouden 😉

 24. Dat je alweer 7 jaar blogt, gefeliciteerd! Ik ben niet zo’n sieraden mens, dus ik gun de andere mensen die meedingen een kansje.

 25. Dagmar

  7 maart

  Gefeliciteerd met het 7-jarig jubileum!! Ik zou graag mee willen doen aan de winactie, omdat ik de site myjewellery nooit oversla in mijn shopsessies!

  Nog heel veel succes met alvast de komende 7 jaar 🙂 zal vast goedkomen!

 26. Mirthe

  7 maart

  Omdat dit gewoon een geweldige actie is! Dit wil toch elk meisje winnen of niet?❤

 27. Gefeliciteerd! Hartstikke mooi zo’n mijlpaal. Ik sla de winactie over, omdat ik echt meer dan genoeg heb, dus ik geef mijn kans door aan één van de andere deelnemers. Succes met de winactie!

 28. Emmy

  8 maart

  Gefeliciteerd met het 7 jarig bestaan van dt fantastische blog!
  Leuke inactie ook, ik ga voor het rokje en de broek. Maar ik denk dat ze veel meer hebben dat ik leuk vind. Ik ga even een kijkje nemen.
  Ik ga je ook volgen! 😉

 29. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Leuk om te lezen! Ik doe graag mee voor m’n zusje; sinds ik mama ben, helpt ze me zo goed als mijn man er niet is. Ondanks alle drukte van haar studie en werk is ze er altijd voor me. Vind ik zo lief!

 30. Leuk zeg! Gefeliciteerd ook, ik ben nu echt een jaartje bezig

 31. Gefeliciteerd met je zevende blogverjaardag! Succes aan de deelnemers van je winactie

 32. Fantastisch! Proficiat met je jubileum!

 33. proficiat, 7 jaar wow, mijn blog bestaat net 7 weken 🙂 Ik doe natuurlijk graag mee!

 34. Gefeliciteerd mooie mijlpaal. <3

 35. Bas

  8 maart

  Gefeliciteerd met je 7 jarig bestaan!!!
  Dat je er nog vele jaren plezier van mag hebben.

 36. Gefeliciteerd met je blog! Ik doe graag mee want moet hoognodig weer eens shoppen

 37. Gefeliciteerd met het 7-jarig bestaan! Op naar de volgende, mooie jaren!

 38. Susan Jansen

  9 maart

  Wat een mijlpaal..gefeliciteerd! Geweldige winactie Het lijkt me super om een leuke voorjaarslook van MY te kunnen shoppen, van mooi pak (Love that pink one), leuke lente schoentjes tot accessoires☉ Mijn kast is wel toe aan wat mooie nieuwe spring items! Duimen dus✨ Fijn weekend!

 39. Gefeliciteerd met het 7-jarige bestaan van je blog! Ik doe graag mee met de winactie want My Jewellery heeft zo’n toffe spulletjes in z’n webshop! Lijkt me supertof om eindelijk een maatpak aan te schaffen omdat dat zo in de mode is!

 40. Anna Crok

  9 maart

  Hey Laura, allereerst, gefeliciteerd met het 7-jarige bestaan van je blog! Ik lees regelmatig je blogposts, ik ben niet zo van het reageren, maar op deze post wil ik dat zeker wel doen. Wat een super leuke winactie! 12 maart wordt ik achttien, ik ga het dat weekend ook vieren. Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik iets bij de webshop My Jewellery kan uitkiezen wat ik dan op mijn verjaardagsfeest kan dragen. Mijn zusje is binnenkort ook jarig, dus ik zou voor haar ook een mooi cadeau kunnen scoren.

  Veel liefs,

  Anna

 41. Dinja

  11 maart

  Gefeliciteerd met het 7 jarig jubileum! Je hebt er in ieder geval een nieuwe volger bij 🙂 (heb ook alle stappen ondernomen).

  Ik heb al een tijd lang dezelfde sieraden en blijf een beetje hangen in de stijl die ik had toen ik 18 was, het is echt tijd dat ik wat andere sieraden en accessoires ga dragen. Er staan echt leuke dingen tussen bij My Jewellery 🙂

 42. Femke

  12 maart

  Ik doe graag mee met deze gave winactie! Na mijn zwangerschap pas ik mijn eigen kleding voor geen meter meer.. terwijl ik toch graag wil volhouden dat ik een hele hippe mama ben voor Esmé! En aantal nieuwe items, Zou geen overbodige luxe zijn. Gefeliciteerd met je jubileum!

 43. Hanna

  12 maart

  Wat leuk zeg! Gefeliciteerd :). Ik ben altijd zo enthousiast over de sieraden bij my jewellery. Ik koop er zó ontzettend vaak wat daarom zou ik het super tof vinden een keertje wat te winnen! X

 44. Sam

  12 maart

  Gefeliciteerd. Super leuke winactie!! Ik wil al heel lang de sieraden van myjewerelly uitproberen. Ook is mijn moeder bijna jarig en wil haar graag verassen met een mooi cadeau!!

 45. Marleen de la rie

  12 maart

  Gefelciteerd met het 7 jarig bestaan!!✨ leuke win actie ! Ik zou de bon besteden om leuke kleding en sieraden te kopen voor mijn volgende vakantie naar curacao !

 46. Yvonne

  13 maart

  Heel hartelijk gefeliciteerd! De tijd vliegt!
  Ook ik maak super graag kans! Mijn kleine studentenbudgetje laat geen ruimte voor wat extra verwennerij in de vorm van sieraden e.d., dus ik zou er erg blij mee zijn, mocht ik winnen! 😉

 47. […] CLOSED! The New Girl In Town bestaat 7 jaar: winactie My Jewellery […]

 48. Gefeliciteerd met je jubileum!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers