READING

Dingen die je nog niet wist over mij #2

Dingen die je nog niet wist over mij #2

10 dingen die je nog niet wist over mij

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik voor het eerst 10 dingen met jullie deelden die jullie nog niet over mij wisten. Tijd voor een deel 2 dacht ik zo, aangezien jullie dit (aan de analytics te zien) zo leuk vinden om te lezen. Daarnaast is er veel gebeurd en veranderd in het afgelopen jaar, daarom vandaag weer een aantal nieuwe dingen die jullie wellicht nog niet wisten over mij. Ready?

1. Verjaardag

Laten we maar meteen met het leukste beginnen. Ik ben morgen namelijk jarig en dat betekent dat ik alweer 26 jaar oud wordt. Dat is nu dus echt dichter bij de 30, dan bij de 20. Help!! Of ik het ga vieren? Het is wel de bedoeling, maar ik weet nog niet precies hoe en wanneer. Not so good in planning this year!

2. Anniversary

Een ander moment voor een feestje is 8 juni. Dan ben ik namelijk alweer 10 jaar samen met mijn BF! Zoals je in de eerste editie van dit artikel hebt kunnen lezen zijn wij vorig jaar gaan samenwonen in ons huisje in Veenendaal. Zo fijn om elkaar nu elke dag te zien!

3. Ondernemen

Ik heb het een aantal keer genoemd in een artikel, waaronder in dit artikel over wat bloggen mij heeft gebracht, maar mocht je dat (nog) niet gelezen hebben: ik ben sinds begin dit jaar fulltime ondernemer. Na 3 jaar bij een PR bureau in Amsterdam te hebben gewerkt, heb ik begin dit jaar deze leuke vaste baan opgezegd en ben ik voor mezelf begonnen. Ik voelde al een tijdje dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging, maar om dan zelf te gaan ondernemen is dan wel een hele grote stap. Ik ben nu zo ontzettend blij dat ik deze stap toch hebt gezet en dat ik nu mijn passie voor online marketing, social media en ondernemen kan combineren. Oja, wat ik dan precies doe (niet een heel onbelangrijk detail)? Met mijn bedrijf To Get There Media help ik ondernemers en bedrijven bij het vergroten van hun (online) zichtbaarheid door middel van Social Media & Online Marketing. Hierbij kan je denken aan het maken van social media strategieën, content creatie en het beheren van social media kanalen.

4. Ik vind het heerlijk als het regent als ik ga slapen

Even totaal wat anders. Ben ik de enige die het heerlijk vind om in slaap te vallen met regen? Dat getik op het raam is zo rustgevend. Toen ik bij mijn ouders woonde sliep ik op zolder waardoor je het dus heel goed op het dak hoorde. Heerlijk vond ik dat. Naast dat het rustgevend is, vind ik het ook altijd fijn omdat ik’s nachts in huis elk klein dingetje hoor of van wakker wordt (een hele lichte slaper hiero!) Op de een of andere manier heb ik daar geen last van wanneer ik met regen in slaap val.

5. Hooikoorts

Sinds 3 jaar heb ik ontzettend veel last van hooikoorts. Ik had vroeger wel af en toe last van een kriebelende neus en niesbuien, maar van het een op het andere jaar ging het naar het extreme toe. Nu heb ik hier elk jaar vanaf april t/m september (ja, een halfjaar) heel erg last van. Alle klachten die je maar kan hebben, heb ik. Mega verkouden, hoofdpijn, kriebelende neus, jeukende ogen, last van mijn keel, benauwdheid en jeuk/uitslag rondom neus en mond zijn een paar van die klachten. Elk jaar krijg ik weer nieuwe medicijnen aangezien ze na een tijdje geen effect meer hebben. Ik ben en blijf van alles uitproberen. Op het moment ben ik aan het kijken naar andere alternatieven dan medicijnen. Zo merk ik dat gember een enorm goed effect heeft op mijn hooikoorts (voornamelijk de verkoudheid), dus ik probeer nu elke dag een shot gember of gemberthee te drinken. Maar ik wil binnenkort ook Fysio tape gaan proberen. Mochten jullie nog tips hebben, laat ze gerust achter in de comments!

6. New York

New York is echt mijn favoriete stad. Dit was al ver voordat ik de stad überhaupt had bezocht. In 2015 zette ik voor het eerst voet op het eiland Manhattan en ik was gelijk verkocht. Dit jaar ga ik weer en ben natuurlijk al aan het aftellen. Nog 143 dagen wachten!

7. Ik heb een hekel aan vogels

Eigenlijk alle dieren die kunnen vliegen. Geen idee hoe het komt, misschien dat ik ooit een trauma op heb gelopen. Ik vind deze dieren zo onvoorspelbaar en ik heb ook altijd het idee dat ze mij moeten hebben. Zo heb ik ooit, als persoon van 1.60m, een best harde tik in mijn gezicht gekregen van een vleugel van een meeuw die over ons heen vloog. En bij ons bedoel ik mijn vriend en ik. Hij 1.80m. Hoe dan? Ik ben helaas ook meerdere keren door die irritante duiven onder gescheten en wat dacht je van vogels die niet aan de kant gaan als je aan komt fietsen. Heel irritant vind ik dat! Bij deze mijn frustraties over vogels….

8. Panterprint

Mijn nieuwste kledingverslaving: alles met panterprint. Mijn laatste aanwinst is de rok die ik in de foto bovenaan dit artikel draag. Deze is van Loavies, echt een aanrader voor panterprint kleding. Ik kocht bij deze webshop namelijk ook al eens eerder een broek en kort rokje met panterprint. En hoe leuk is ook deze panterprint badpak? Need it!

Wist jij een van deze dingen al over mij en/of herken jij jezelf wellicht in een van mijn punten?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Marloes

  28 mei

  Wat leuk om te lezen! En super gaaf dat je de stap hebt genomen om fulltime voor jezelf aan de slag te gaan!

 2. Mooi blog.
  Fijne kleuren en het leest lekker weg. Ik heb een angst voor slangen en…. Sokken. Zo hebben we allemaal wat.

  Doeg,

 3. […] Vandaag vertel ik jullie nog eens vijf dingen die jullie niet over mij wisten. Hier vind je deel 1 en deel 2. […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers