Ideeën voor een originele date

Het bedenken van een originele date, hetzij met je boyfriend, hetzij met vriendinnen, is soms een lastige opgave. Maakt niet uit in welke fase van de relatie je je bevindt, in de beginnende-date-fase of wanneer je al een jaar samenwoont: samen dingen ondernemen is noodzakelijk en leuk om te doen! Ik ben natuurlijk altijd te porren voor onbeperkt sushi eten, maar af en toe moet er iets nieuws ondernomen worden. Heb jij ook geen zin om elke keer je geld te verspillen aan een bak popcorn van 6 euro bij de bioscoop, dan ben je bij het juiste artikel beland!

Ik ging eens op onderzoek uit en kwam toen op het geniale idee om op Groupon te kijken, zodat de activiteit niet direct een aanslag op je portemonnee is. Deze vijf activiteiten zou ik zelf ook allemaal in a heartbeat boeken, so let’s get started:

Een barista-workshop

Met stip op nummer één. Het is een van mijn grote dromen om de kunst van ‘latte art’ onder de knie te hebben en wat is nou een betere manier om daar mee te beginnen dan het volgen van een barista-workshop? Kan je meteen een kopje koffie met hart voor je bf maken.

originele date

Zeehondensafari van 3 uur

Wat mij betreft is dit echt een idee waarvoor geldt: no further explanation needed. Ik heb volgensmij nog nooit een zeehond in het wild gezien, dus een zeehondensafari klinkt als muziek in mijn oren. Daarnaast zit je gezellig 3 uur op een boot! Als de zon dan ook nog schijnt, is de dag compleet naar mijn idee.

Glow in the dark-midgetgolf

Ik heb misschien een kleine obsessie met midget-golf, maar dit is gewoon zo gezellig en schreeuwt ‘zomervakantie’. Daarnaast heb ik ook nog nooit gemidgetgolft (is dit een woord?) in glow in the dark-style, dus dit zal vast nog voor een extra exciting dimensie zorgen.

Wandklimcursus

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen (mezelf) dat dit echt ontzettend leuk is om te doen. Ik heb namelijk al een 10-wekelijkse wandklimcursus gevolgd en het is echt een sport, ook al ziet het er misschien niet zwaar uit. Het is niet bedoeld voor mensen met hoogtevrees (of juist wel en ga die uitdaging aan!). Daarnaast kan je elkaar ook zekeren (weet niet of dit vakjargon is, maar dit betekent dat jij ervoor zorgt dat de ander niet op de grond valt en vice versa), wat ervoor zorgt dat het echt een bonding activiteit is.

Escape Room

Er staan ongeveer een stuk of 100 Escape Rooms op de website, dus voor ieder wat wils. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te kijken hoe goed jullie kunnen samenwerken en wie de echte speurneus is. Ook leuke tip voor een dubbeldate en zeker fun om met vrienden te doen!

Hopelijk heb je iets aan deze vijf ideeën voor een niet-standaard date. Ik denk dat ik zelf de barista-workshop maar eens ga voorstellen! Mocht ik nou een hartje, konijn of een minion (Google is your friend) in mijn koffie kunnen creëren, dan houd ik jullie op de hoogte!

Heb jij nog leuke en originele date ideeën?


Als je net als ik droomt van sushi eten en het knuffelen van puppy's, af een toe een yogalates-lesje volgt of een ernstige Instagram-fanaat bent, we could be friends! Als gastblogger van TNGIT zal ik jullie op de hoogte houden van traveltips, lifestyle, hotspots en nog veel meer. Enjoy!

RELATED POST

  1. Lisanne

    23 mei

    Leuke tips! Een Arcade hal is ook superleuk!

  2. Carlijn

    24 mei

    Tof artikel! Samen boomklimmen kan ik ook echt aanraden!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers