READING

Mijn favoriete avondeten recepten op het moment

Mijn favoriete avondeten recepten op het moment

favoriete avondeten recepten

Sinds ik thuiswerk en niet meer elke dag op en neer hoef te reizen naar Amsterdam, merk ik dat ik veel meer kan nadenken en vooral zin heb om ’s avonds lekker en gezond te koken. Er staan tegenwoordig dan ook geregeld nog niet eerder geprobeerde gerechten op tafel. Een aantal daarvan keren nu geregeld terug en zijn te lekker om niet met jullie te delen.

Waar ik deze recepten vandaan haal? Ik ben echt gek op de recepten pagina van de Albert Heijn website. Maar ik spit ook geregeld door foodblogs en food Instagramaccounts. Vandaag deel ik met jullie 4 van mijn (op het moment) favoriete recepten.

P.S. Het zijn allemaal hartstikke simpele en snelle recepten. Iedereen kan deze maken;).

Lentepasta met gerookte kip

Ik ben echt op pasta en de lente en zomer kan je mij ook altijd blij maken met een pastasalade. Dicht gerecht zit er een beetje tussenin. Het is een pasta, maar toch heel fris met genoeg groentes. Groot pluspunt (minder goede koks opgelet), het gerecht heeft maar 5 gerechten en is met een kwartiertje gemaakt.

Vind het recept hier.

favoriete avondeten recepten - lentepasta

Zoete aardappel met broccoli, cashewnoten en honing-mosterd dressing

Dit recept vond ik op de blog Feel good by food toen ik op zoek was naar een gezond, makkelijk en snel gerecht met zoete aardappel. Het is het ideale gerecht als je geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan, maar wel lekker en gezond wilt eten. Als finishing touch kan je geitenkaas of feta gebruiken, maar ik moet zeggen dat ik de geitenkaas variant veel lekkerder vind (moet je er natuurlijk wel van houden).

Vind het recept hier.

favoriete avondeten recepten - zoete aardappel broccoli

Groentepizza met kipshoarma en pittige wortelsalade 

Ik ben echt gek op de gezonde pizzabodems van Magioni. Zij hebben namelijk verschillende pizzabodems van groente. De bloemkool variant is mijn favoriet en dan tegenwoordig vooral in combinatie met dit recept van Albert Heijn. Helaas wel iets minder gezond dan de bodem zelf, maar dat zien we dan maar even door de vingers. Zelf mijn vriend, een mega pizza liefhebber en minder een liefhebber van gezond eten, kan ik hier heel blij mee maken. Winner!

Vind het recept hier.

favoriete avondeten recepten - groentepizza

Ovenschotel met chorizo 

Dit is al best al een hele tijd een favoriet. Dit gerecht staat dan ook heel vaak op tafel. Het is makkelijk, simpel en vooral erg lekker. Wat ik dit gerecht zelf nog lekker vind maken, en dan wijk ik een beetje af van het recept, is de aardappelpartjes inwisselen voor zoete aardappel. Echt jummie, maar wel beetje vettig door de chorizo!;).

Vind het recept hier.

favoriete avondeten recepten - ovenschotel chorizo

Welk recept zou jij wel eens willen uitproberen? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Die lentepasta lijkt me heerlijk! Lekkere dingen heb je op een rijtje gezet.

  2. […] Mijn favoriete avondeten recepten op het moment […]

  3. […] zoals Laura hier beschrijft krijg ik daarnaast ook mijn recept ideeën van meneer Albert Heijn: de website is een […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers