Shopping: sneakers voor de lente

sneakers voor de lente

De lente is in volle gang en met het weer dat de komende dagen voorspeld is, kan ik niet wachten om mijn zwierende jurkjes en rokjes weer uit de kast te halen. Nu horen daar natuurlijk een paar mooie eye catchers voor aan de voeten bij. Ondanks dat ik een schoenenkast vol heb, kan ik het dan toch niet laten om weer naar een nieuw paar te kijken. In dit geval een paar fijne sneakers, want ik hou van de combinatie jurkjes en sneakers. 

Naar wat voor soort zoek je dan in de lente? De lente is vrolijk, kleurrijk en af en toe een beetje gek. Dus ging ik op zoek naar dit soort sneakers. We hebben namelijk allemaal al wel die paar (of meerdere) witte sneakers in de kast staan, toch? Wat ik tijdens een rondje online shoppen tegenkwam? Hieronder een aantal van mijn favorieten. Voor welke zou jij gaan?

1. Flatform sneaker met stippen €29,99 – Stradivarius | 2. Witte sneaker met touwzool €35,99 – Pull&Bear | 3. Nike Air Max 95 Dames €160 – JD Sports | 4. Witte Bronx sneakers €129,95 – Omoda | 5. Lizzy x Superga flatform sneaker met lippenprint €89,95 – De Bijenkorf | Nubikk Yeye mintu pony €169,95 – van den Assem

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. De sneakers met de printjes vind ik wel leuk!

  2. […] Shopping: sneakers voor de lente […]

  3. Oeeh nummer 5 is leuk! 🙂

  4. […] Shopping: sneakers voor de lente […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers