Werkboeken voor girlbosses

Werkboeken voor girlbosses

Ben jij een girlboss of wil je een girlboss worden? In dit artikel tipte ik je al een aantal boeken van en voor vrouwelijke ondernemers. Maar wat als je de inspiratie wel hebt, maar gewoon weg niet weet waar je moet beginnen en/of wel wat hulp kan gebruiken bij het uitstippelen? Dan zijn daar tegenwoordig een aantal fijne werkboeken voor te vinden. Ja, werkboeken zoals je die op school ook had. Alleen zijn deze natuurlijk veel leuker! 

Ben jij op zoek naar zo’n werkboek? Ik heb drie van mijn favorieten hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Werkboek voor een structuurjunkie in spe – Cynthia Schultz 

Heb jij een passie, maar kom je er nooit écht aan toe? Is het chaotisch in je hoofd? Lijken er te weinig uren in een dag te zitten? Wil je meer bereiken, maar weet je niet hoe? Dit werkboek is dé musthave voor elke structuurjunkie in spe. Dit werkboek is geschreven door blogger Cynthia Schultz, die bekend werd met haar succesvolle website MissLipgloss.nl en nu onder de naam Cynthia.nl schrijft en video’s maakt. Cynthia deelt haar geheimen in dit handige werkboek voor elke chaoot die haar leven wil beteren.

Werkboek voor een structuurjunkie in spe is verkrijgbaar via Bol.com voor €24,99.

2. Babe, you got this. Het werkboek – Rosa Dammers & Emilie Sobels

In het boek Babe, you got this. deelden ruim twintig inspirerende vrouwen hun levenslessen en adviezen. Mede dankzij dit boek kreeg ik ook de inspiratie en motivatie om voor mijn dromen te gaan en te ondernemen. Het net gelanceerde twee boek is een werkboek die je helpt bij het najagen van je dromen, ambities en talenten. Dit werkboek staat tjokvol opdrachten, adviezen, lijstjes, tips en tricks die je zullen helpen om jouw girlboss-proof carrièreplannen uit te stippelen. Of je nu voor jezelf werkt of voor een werkgever, de opdrachten zijn voor iedere vrouw met ambitie geschikt.

Het werkboek van Babe, you got this. is verkrijgbaar via Bol.com voor €14,99.

3. The Working Woman’s Handbook – Phoebe Lovatt

In dit artikel schreef ik al eens eerder over dit boek. Ik kreeg dit boek namelijk cadeau van vriendinnetjes toen ik begin dit jaar de stap zette om voor mezelf te beginnen en mijn vast baan achter mij te laten.Het is de ultieme working woman’s handbook. Het zit boordevol praktische adviezen over hoe je een leuke baan en leven kan hebben. Met veel bruikbare tips, schets dit boek een soort agenda over het verdienen en beheren van geld, het stellen van doelen en een succesvolle routines. Dit in combinatie met werkbladen, oefeningen en instructies. Het leuke aan dit boekje is dat er daarnaast ook veel interviews met verschillende succesvolle vrouwen in staan.

The Working Woman’s Handbook is verkrijgbaar via Bol.com voor €17,99.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een goede tips en mooie titles heb je hier staan. Heel inspirerend.

 2. hoe wel ik een beetje te oud ben om nog een girl boss te kunnen worden, lijken het me wel heel leuke boeken

 3. Bedankt voor de tips! Staan een aantal leuke tussen.

 4. Interessante boeken!

 5. Leuke boeken, babe you got this editie 1 vond ik ietwat matig dus ben benieuwd of de werkeditie wat meer brengt. Nice read

 6. Ik heb ze niet nodig maar het lijken me handige tips voor de echt girlbosses. 🙂

 7. Super leuke tips!

 8. Sofie

  23 mei

  Leuke tips! Overtuigd dat mensen er iets mee kunnen

 9. Ik houd van boeken die je helpen! Deze klinken ook allemaal heel handig!

 10. Ik heb een groot hart voor boeken, alleen met werkboeken loopt het vaak mis. Het begint vaak goed, maar na een aantal hoofdstukken verzaak ik.

 11. Ik overweeg er 1 aan te schaffen, maar ik weet niet welke het meest geschikt is en wat het exacte verschil is. Ik ben dus zeer benieuwd naar de binnenkant. Ik hoop dat er een vervolg blog op komt *hint hint hint*

 12. Leuk artikel

 13. Top boeken! Ik ben nu bezig met ‘Vind je Ikigai’. Ken je die?

 14. Structuurjunkie voeg ik toe aan mijn woordenboek. Handig als ik mezelf als girlboss in één zin moet beschrijven (of zelfs in één woord!) 🙂

 15. Goede tips, het boek van Cynthia zou ik graag eens lezen/gebruiken!

 16. An

  26 mei

  Super. Structuurjunkie! Boek is misschien iets voor mij. Bedankt om het te delen.

 17. Klinkt heel handig en goed. Ideaal zulke boeken, heb je tenminste echt wat aan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers