READING

De leukste kapsels voor op een festival

De leukste kapsels voor op een festival

Festiva_hair

Het festivalseizoen is weer in volle gang en we hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat het bij ons niet alleen maar om de muziek en de gezelligheid gaat. We willen er ook geweldig uit zien! Van de outfit, de schoenen en de tas tot de make-up en het haar. Alles moet kloppen! Vooral met mooi haar kan je jouw festival look helemaal afmaken. 

Daarom vandaag vijf fijne festival kapsels, zodat jij dit seizoen de festivals kan rocken.

1. Flower crown

De bloemenkrans is al jaren een favoriet op festivals. Van kleine kransjes tot hele bloemstukken. Toch ben je niet helemaal klaar als je alleen die bloemenkrans op je hoofd zet. Maak de look helemaal af door wat slag of golvend haar onder de krans uit te laten komen. Haal die krultang er maar bij!

https://www.instagram.com/p/Bi4A_pthAYJ/?taken-by=travel_inhershoes

2. Vlechten 

Vlechten zijn ook dit seizoen weer helemaal hot. Misschien nog wel hotter dan hot! Celebs, bloggers en modellen, allemaal lopen ze met vlechten op festivals. Van de boxer braids, visgraatvlechten tot vlechten met gekleurd lint erdoorheen en twee kleine vlechtjes langs de voorkant van je gezicht. Er wordt volop geëxperimenteerd met vlechten dit seizoen!

https://www.instagram.com/p/Bhr3sYBH3eh/?taken-by=majamalnar

3. Haarringen

Wait what, haarringen? Jazeker! En eigenlijk past het helemaal bij de kapsels van hiervoor, vlechten. Dit jaar tijdens Coachella zagen we heel veel meiden met ringen door hun vlechten. Een soort piercings/oorbellen, alleen dan voor je haar. We love it!

https://www.instagram.com/p/BhpPoGHHAhu/?taken-by=jannid

4. Boho hair

Toch wel de ultieme favoriet onder de festival looks, de boho look. Lekker messy, golvend haar door bijvoorbeeld een fijne salt spray of krultang. Combineer de boho look met een paar vlechtjes of maak de look af met een fijne hoed.

https://www.instagram.com/p/BhlkvZEnb1N/?taken-by=ohhcouture

5. Kleur 

Wil je echt graag opvallen? Ga dan voor een lekker fel kleurtje in je haar! En nee, daar hoef je je haar tegenwoordig echt niet voor te verven. Met de L’Óreal Professionel Colorful Hair Flash Pro haar make-up geef jij jouw lokken voor één dag een nieuwe kleur. De kleuring geeft niet af en is na 1 wasbeurt er volledig uit. Ideaal!

Wil je dit eens uitproberen? Boek dan jouw gratis 30 minuten color & styling met Flash Pro Hair Make-Up tijdens de L’Oréal Hair Fashion Night op 8 juni en ontdek de laatste trend in jouw favoriete salon! Meer informatie vind je hier.

https://www.instagram.com/p/Bjk8TUhBHMF/?taken-by=catecutdye

Wat is jouw favoriete festival kapsel?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers