5 merken voor een vegan lifestyle

5 merken voor Vegan Lifestyle

Sinds een aantal jaar is het veganisme upcoming. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de dierlijke producten aan de kant te zetten en over te gaan op plantaardig voedsel. Het lijkt mij nog altijd een lastige opgave (want: kaas), maar ik ben wel steeds bewuster minder vlees aan het eten. Maar er is ook goed nieuws: ik ben zelf een grote fan van chocolade en ijs, dus wist je bijvoorbeeld al dat Oreo’s vegan zijn? En dat Ben&Jerry’s ook een aantal soorten vegan ijs hebben? Dit gaat dus helemaal de goede (en makkelijke!) kant op, mocht je er over zitten na te denken om ook meer plantbased te gaan eten. Maar naast eten bestaat een vegan lifestyle uit veel meer. Ik ben op speurtocht gegaan naar de leukste merken die vegan zijn of vegan items hebben.

1. Kruidvat Natures

Ik vind het altijd lastig om echt goede gezichtsverzorging te vinden en ik wil het liefst ook een steentje bijdragen aan het verbeteren van het milieu, dus hier sla ik gewoon twee vliegen in één klap. Kruidvat heeft een nieuwe lijn uitgebracht met producten die met respect voor de natuur zijn ontwikkeld en volledig vegan zijn. In de collectie zijn te vinden: een hydrating en sensitive dag- en nachtcrème, anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème, hydrating oogmake-up remover, hydrating facial wipes en sensitive micellair water.

2. Hands off my chocolate

Een tijdje terug had ik een kleine obsessie met de Red Velvet-smaak van Hands off my chocolate. Dit is serieus een van de lekkerste chocoladerepen die er bestaat! Iedereen met wie ik het deelde was het 100% met me eens, ook al is hij natuurlijk niet gemaakt om te delen met iemand. ;-). Nou blijkt dat ze ook vegan smaken hebben! Hazelnut Seasalt & Cocoa Nibs (hoe lekker klinkt dit?), Double Dark en Seriously Dark. Ik zit er seriously over te denken ze vandaag nog alle drie te kopen. Je kan Hands off my chocolate onder andere via ah.nl verkrijgen.

3. Jane iredale

Naast gezichtsverzorging bestaat er nog een ander product dat ik dagelijks gebruik: make-up. jane iredale  -THE SKINE CARE MAKEUP®- is een make-uplijn waarbij de make-up bestaat uit mineralen en huidverzorgende ingrediënten. Ze zijn goed voor je huid en zorgen daarnaast ook nog voor een gezonde en stralende huid! Ik geloof dat ik maar meteen naar de winkel ren want dit klinkt als muziek in de horen.

4. Matt & Nat

Dit merk is een tassen- en schoenenmerk (hier te verkrijgen) dat zich laat inspireren door de natuur en diervriendelijke materialen. Alle tassen en schoenen zijn gemaakt van vegan leer en de stiksels zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. De tassen zien er allemaal echt prachtig uit en staan sinds nu op mijn verjaardags-verlanglijst.

5. Be So Happy

Sinds ik mezelf nu al een aardige tijd elke week naar een spinning- of bodycombat-lesje sleep, kan ik mezelf al bijna een echte fitgirl noemen. Bijna, want ik heb nog geen goede protein-shakes in huis gehaald. De proteins worden uit erwten gehaald en zijn dus ook helemaal vegan! Je kunt ze ook gebruiken door je pannenkoekenmix om ze extra smaak te geven of er koekjes mee bakken! Op de site staan allerlei originele recepten dus mocht je inspiratieloos zijn, dan kun je daar even een kijkje op nemen.

5 merken voor Vegan Lifestyle

Ben jij ook bewuster vegan aan het eten of milieuvriendelijke producten aan het kopen?


Als je net als ik droomt van sushi eten en het knuffelen van puppy's, af een toe een yogalates-lesje volgt of een ernstige Instagram-fanaat bent, we could be friends! Als gastblogger van TNGIT zal ik jullie op de hoogte houden van traveltips, lifestyle, hotspots en nog veel meer. Enjoy!

RELATED POST

 1. ik vind het wel boeiend om meer over deze levenstijl te lezen, al zou ik er zelf niet een twee drie voor kiezen

 2. Anja

  2 juli

  Ik ben geen vegan, maar kies wel heel bewust voor biologische producten en producten met zo min mogelijk chemische toevoegingen

 3. Ik wist niet dat kruidvat een vegan verzorgingslijn had! Ga ik eens naar op zoek. Zelf ben ik niet vegan of vegetarisch maar ik denk wel dat alle beetjes helpen. Door vegan verzorgingsproducten te gebruiken, zet je al een goed stapje, ook al eet je niet veganistisch!

 4. Ik ga steeds meer plantaardig eten en dus steeds minder vlees. Maar helemaal vegan… ik weet het niet.

 5. Ik ga steeds meer plantaardig eten en dus steeds minder vlees. Maar helemaal vegan… ik weet het niet. Voorlopig deeltijd 😉

 6. I feel ya! Ik eet geen vlees maar kaas opgeven….kan ik niet! Of naja, wil ik niet….

 7. Ik probeer wel gezonder te eten maar het is niet zo dat ik daarbij direct op de vegan toer ga.

 8. Best wel interessant. Ben zelf wel niet vegan, maar zou dit ook wel willen kopen. Zeker de make up. 🙂

 9. Wat handig dat er tegenwoordig zoveel vegan dingen te vinden zijn. Ideaal voor de vegans out there (ben ik niet).

 10. Ik ben niet vegan, maar heb onlangs heerlijke repen ontdekt met cashewnoten die ik bijna dagelijks eet onderweg en ze zijn 100% vegan en superlekker. Van Nak’d. Moet je eens opzoeken…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers