READING

De leukste bureaulampen voor de home office

De leukste bureaulampen voor de home office

Sinds begin dit jaar werk ik fulltime voor mijn eigen bedrijf en dat betekent ook dat ik nu fulltime vanuit huis werk. Een goede en productieve werkplek is erg belangrijk heb ik gemerkt. In dit artikel gaf ik jullie al eerder tips voor een fijne thuiswerkplek. Een van de tips had ik zelf alleen nog niet uitgevoerd (oops!), namelijk de juiste verlichting. 

Waarom is goede verlichting belangrijk? 

Goede verlichting is niet alleen belangrijk zodat je alles goed kunt zien en lezen, maar het licht heeft ook invloed op je productiviteit en helpt (oog)vermoeidheid en hoofdpijn te voorkomen. Daarnaast ga je, wanneer het donker is, automatisch dichterbij het scherm zitten wat ook voor je houding niet bevorderlijk is. Goede verlichting is dus belangrijker dan we vaak denken. Genoeg redenen om eens goed te kijken naar de verlichting op jou werkplek thuis. Net als dat ik heb gedaan!

Bureaulamp

Toen ik aan de slag ging met de verlichting in mijn home office, kwam ik er al snel achter dat ik tijdens donkere dagen en in de avonden te weinig licht had om goed te kunnen werken. Ik had namelijk alleen een hanglamp aan het plafond. Ondanks dat mijn home office niet heel groot is, merkte ik wel dat deze te weinig licht gaf. En het licht vooral niet op de plek kwam waar ik dit het meest nodig heb, namelijk op mijn bureau. Ik koos dan ook voor een bureaulamp, want deze is niet alleen ontzettend functioneel maar maakt het bureau ook nog eens af. Het oog wilt natuurlijk ook wat;).

Dus ging ik op zoek naar de leukste bureaulampen voor op of bij het bureau. Ben jij ook nog op zoek naar een bureaulamp? Ik heb de leukste bureaulampen van Directlampen verzameld. 

1. Scandinavisch tafellampje €39,95 | 2. Vintage stolplampje €33,95 | 3. Scandinavische leeslamp €76,95 | 4. Verstelbare wandspot €59,95 | 5. Trendy tafellamp €31,95 | 6. Stolp tafellamp €29,95 | 7. Industriële lamp €49,95 | 8. Sfeervolle muurlamp €35,95 | 9. Tweekleurige tafellamp €31,95

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Erge leuke lampen!! Altijd in voor een samenwerking!

 2. Er zitten hele toffe modellen tussen, tof! Ik zou voor het witte model gaan. De ring lamp is tof, maar de lampen op zich zelf weer vrij prijzig Tof overzicht

 3. Goede verlichting is inderdaad erg belangrijk. Anders kun je niet fijn werken vind ik.

 4. Naomi

  26 juli

  Zitten echt toffe lampen tussen vooral die vintage vind ik echt tof

 5. lampen ! het is zo moeilijk de juiste te vinden want er zijn zoveel leuke

 6. Hele leuke modellen! Ik hou echt van deze stijl. Industrieel meets Scandinavisch 🙂

 7. Rory

  26 juli

  Wij hebben bewust in huis veel soorten verlichting. Van een designlamp aan het plafond tot vier extra staande lampen, maar ook verlichting vanaf de vloer. Dan heb ik het wel over de woonkamer. Daar vind ik een goede leeslamp ook essentieel. Net als in de studeerkamer overigens. Ik houd van een mix van stijlen. Dus bij ons vind je antiek, Ikea, vintage, Aziatische accessoires maar ook Skandinavische invloeden.

 8. Een leuke opsomming voor het kantoor aan huis! Bij ons schort het in het hele huis nog aan een goed lichtplan. Staat toch op een lager plekje op mijn to-do-list. Misschien moet ik die toch maar een paar plaatsen laten opschuiven naar boven…

 9. Dhini

  1 augustus

  Hele mooie bureaulampjes! Ik heb die net als nummer 7 (van de Ikea), alleen niet industrial style.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers