READING

Vijf vakantiebestemmingen die ik nog wil bezoeken

Vijf vakantiebestemmingen die ik nog wil bezoeken

Vijf vakantiebestemmingen die ik nog wil bezoeken

Nu de vakantie ten einde loopt, ook al heb ik geen vakantie gehad (maar dat terzijde), zit ik met de vakantie blues en had ik zin om bijzondere vakantiebestemmingen te bekijken die ik zelf nog wil bezoeken. We hebben zeker niks te klagen gehad in Nederland dit jaar, maar de dagen dat het voelde alsof er een föhn op me gericht was omdat het zo warm was buiten, zijn gelukkig verleden tijd. Toch lijkt het me toch even leuk om er nog even tussenuit te gaan, dus als jij dit ook nog op de planning hebt staan of wil je alvast inspiratie voor de zomer van 2019 (waar blijft de tijd): enjoy!

1. Antalope Canyon

Deze locatie is meer bedoeld voor een lange vakantie, want de VS is een aardig lang reisje. De Antalope Canyon bestaat uit de upper en de lower Antelope Canyon in de Verenigde Staten, beter gezegd in Arizona. Nu ben ik gewoon een grote USA-fan en wil ik graag nog veel van de bijzondere natuur zien. De upper Canyon is 400 meter lang en staat bekend om de bijzondere lichteffecten. Waarschijnlijk heb je er al wel eens wat foto’s van gezien want zeg nou zelf: het is toch echt prachtig?

Vakantiebestemmingen Antalope Canyon

2. Kroatië

Net zoals de rest van de wereld heb ik Game of Thrones gekeken en hierdoor wil ik zo graag een keer naar Kroatië, met name Dubrovnik. Dit is dus gewoon Kings Landing in real life. Amazing. Daarnaast heeft Kroatië ook 1185 eilanden, dit maakt het land ook geschikt om te eilandhoppen. Dus als je geen geld hebt om helemaal naar Azië te gaan om te gaan eilandhoppen: het kan ook dichter bij huis! 😉

vakantiebestemmingen Kroatië

3. Santorini

Al sinds ‘The Sisterhoofd of the Traveling Pants’ staat dit Griekse eiland op mijn lijstje. De prachtige witte huizen, de souvlaki en een ritje op een ezel lijken me echt fantastisch en daarnaast schijnt een van de mooiste zonsondergangen hier ook nog eens plaats te vinden. Als dit niet goed voor je Instagram-feed is, weet ik het ook niet meer.

vakantiebestemmingen Santorini

4. Cinque Terre

Confession: ik ben dus nog nooit in Italië geweest. Erg genant. Vandaar dat een plekje van dit land niet in mijn lijstje mag ontbreken. Cinque Terre bestaat uit vijf dorpjes langs de Italiaanse kust en behoort tot de UNESCO-werelderfgoedlijst. Verder ben ik dan van plan om alleen maar pasta, pizza en gelato te eten. Klinkt als een droom.

vakantiebestemmingen Cinque Terre

5. Antwerpen

Deze stad lijkt een vreemd eend in de bijt, maar ook dichterbij Nederland is het prachtig! Ik ben sowieso een groot België-fan (ik houd zo van hun taal, allez amai!) en je bent er zo, dus ook een dagtrip is goed te doen. De hortus botanicus staat nog op m’n lijstje en ik wil ook graag nog een keer naar de Vlaaikensgang (bijna niet te vinden als je niet met een local bent) en de Sint-Anna Tunnel. Geef me nog een ‘pakske friet’ en een ‘pintje’ en m’n dag is compleet!

Welke van deze vakantiebestemmingen klinkt jou als muziek in de oren?


Als je net als ik droomt van sushi eten en het knuffelen van puppy's, af een toe een yogalates-lesje volgt of een ernstige Instagram-fanaat bent, we could be friends! Als gastblogger van TNGIT zal ik jullie op de hoogte houden van traveltips, lifestyle, hotspots en nog veel meer. Enjoy!

RELATED POST

  1. Dana

    28 augustus

    Mooie bestemmingen! Ik zou echt een jaar lang door de VS willen trekken of Azie en dan alles zien *hearteyes*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers