5x wooninspiratie

Een kamer inrichten is één ding, maar een heel huis inrichten is weer a whole other level. Iedereen geeft ons de tip ‘Lekker rustig aan inrichten, komt vanzelf’, maar de waarheid is wel dat er nog steeds een aantal dozen staan die we wel eens uit mogen pakken. En het licht in de gang eens moeten ophangen.. Desalniettemin schiet het toch best op en zo blijf ik dus toch maar foto’s op Instagram toevoegen aan mijn verzameling omdat de inspiratie daar echt voor het oprapen ligt. Instagram heeft voor mij toch wel Pinterest van de troon gestoten als het aankomt op wooninspiratie.

Ik wilde dan ook de mooiste kiekjes met jullie delen, want ik ben de moeilijkste niet en wil graag alle planten/kleden/fotolijsten/bedframes/nachtkachtjes die ik de afgelopen tijd heb opgeslagen laten zien, want ik ga er vanuit dat een huis toch nooit af is en een nieuwe frisse (herfstige) wind is altijd goed! Let’s get started met 5 x wooninspiratie!

https://www.instagram.com/p/Bn1WXjci5I1/?taken-by=nijland_nina

Dit is toch geweldig?! Ik weet sinds kort dat dit geen veren zijn, maar pampasgras (geen dank, geen dank, ik heb oprecht een berichtje gestuurd om te vragen hoe dit heet) en ik moooet deze week echt naar een bloemist want ik wil dit zo graag in ons huis neerzetten!  Verder vind ik dit ook een prachtige lamp (we hebben hem zelf ook ;)) de gouden kandelaren maken het helemaal af!

https://www.instagram.com/p/BnRSpFtA8yv/?taken-by=anitayokota

De ruimte is zo mooi licht en jongens, dit kleed.. Dit kleed! Ik wil het! Alles is zo perfect gecombineerd, echt een droom woonkamer.

https://www.instagram.com/p/BmDQF4LDozF/?taken-by=my.lvngrm

Ik heb hier toevallig al inspiratie uit opgedaan, want onze boeken staan nu ook op kleur gesorteerd in onze boekenkast! Het is misschien niet de meest praktische indeling, maar het staat wel heel leuk.

https://www.instagram.com/p/BmSz9ADjuAB/?taken-by=fleurrell

Echt bedroomgoals. Door de neutrale kleuren lijkt het allemaal toch heel licht maar ook heel gezellig! Het bed ziet er in ieder geval direct uit alsof je er zo 10 uur in kunt slapen. Verschillende kussens maken het ook helemaal af en vooral: planten! Planten moeten we sowieso nog aanschaffen, maar een exemplaar in de slaapkamer mag ook niet ontbreken.

https://www.instagram.com/p/BmSkm6lDAz0/?taken-by=my.lvngrm

Daar issie weer: de lamp! (Hij komt van Ikea jongens!) Ik vind hier vooral de bank in combi met de vloer en de fotolijsten super leuk: ik wil ook echt nog graag een aantal lijsten met mooie printen kopen en die ophangen. Nu staat onze bank helaas niet tegen een muur, lijsten kunnen naar mijn idee ook heel goed op worden gehangen naast de tv!

https://www.instagram.com/p/Bmoaj3HD1tq/?taken-by=howwelive_official

Wat ik hier geweldig vind, is de grote ronde spiegel. Spiegels worden echt onderschat (en dat weet ik, omdat ik net weer 1000 plaatjes van interieurs heb bekeken) en kunnen een kamer echt compleet anders doen lijken. Wij hebben ook een grote ronde spiegel boven onze boekenkast (het is niet een hoge boekenkast) en het heeft de kamer echt veel groter gemaakt! Nog een paar planten en je bent klaar, het hoeft dus ook allemaal niet zo moeilijk te zijn.

Zoek jij vaak naar wooninspiratie? En verander jij vaak iets aan jou interieur? Let me know!


Als je net als ik droomt van sushi eten en het knuffelen van puppy's, af een toe een yogalates-lesje volgt of een ernstige Instagram-fanaat bent, we could be friends! Als gastblogger van TNGIT zal ik jullie op de hoogte houden van traveltips, lifestyle, hotspots en nog veel meer. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers