READING

Diary: een dag uit mijn leven in foto’s

Diary: een dag uit mijn leven in foto’s

Al enige tijd zit ik er over na te denken om mijn blog weer iets persoonlijker te maken, zoals het ook ooit begonnen is. Nu zijn de meeste artikelen die op mijn blog geplaatst worden sowieso al met een persoonlijke insteek of vanuit mijn eigen interesses. Toch wil ik het nog persoonlijker maken. Hoe? Alle tips zijn welkom. Maar dit soort artikelen, een diary/fotoreportage van mijn week of dag, vind ik zelf ook altijd leuk om te lezen. Dus ik dacht, laten we het (weer) eens proberen. 

Afgelopen maandag heb ik zoveel mogelijk foto’s gemaakt van mijn dag, zodat ik jullie kan meenemen en kan laten zien wat ik zoal doe als zzp’er op een dag. Kijken jullie mee? En laat vooral ook even in de comments weten wat jullie van dit soort artikelen vinden en/of wat voor persoonlijke artikelen jullie leuk vinden om te lezen. Thank youuu!!

08.00 uur

Mijn dag begint rond 8 uur. Mijn vriend gaat ’s ochtends rond kwart voor 8 altijd naar zijn werk, dus dan ben ik meestal al wel wakker. Ik blijf nog eventjes in bed liggen en scroll wat door Instagram. Iets over 8e is het tijd om op te staan en maak ik mij, na een lekkere warme douch, klaar voor een nieuwe dag. Daar horen onder andere deze verzorgingsproducten (zie foto 1) bij. Op mijn Instagram (hier en hier) heb ik al eens verteld over een aantal van deze producten. Nieuw in dit rijtje is de Ecodenta Extra Black Whitening tandpasta, een zwarte houtskool tandpasta die ik opgestuurd kreeg van een PR bureau. Bah zou je denken, maar niets is minder waar. Het ‘smaakt’ als een gewone tandpasta alleen dan is het zwart en…. vegan. Ik gebruik de tandpasta nu een week en het is echt een heel fijn product. Na twee keer gebruiken had ik al het idee dat mijn tanden een stuk witter waren geworden. Score!

09.00 uur

Om 9 uur ga ik naar beneden voor een ontbijtje. Griekse yoghurt met onder andere appel, kaneel en rozijnen. Ik eet mijn ontbijtje op achter mijn laptop terwijl ik mijn afspraak van 10 uur nog even kan voorbereiden. Ik had namelijk een Social Media Consultancy gepland staan met een fotografe. Tijdens deze consultancy ga ik samen met de fotografe kijken naar haar sociale media kanalen en vooral naar hoe ze dit beter kan inzetten door middel van een strategie, plan van aanpak en content creatie. Een die aansluit op haar missie en visie. Maar voordat ik daar naartoe ga gooi ik nog even een hoognodig wasje (de stapel werd steeds groter) in de wasmachine zodat deze klaar is wanneer ik terug ben.

10.00 uur 

Om 10.00 uur zit ik bij Bagels & Beans in Veenendaal klaar voor mijn afspraak met Nadine van New Fotografie. Het was echt een hele leuke sessie en toen de consultancy was afgelopen is Nadine ook gelijk met mijn adviezen en tips & tricks aan de slag gegaan. Super leuk om te zien! De sessie duurt +/- 2,5 uur, dus ik besluit na de afspraak gelijk even bij Bagels & Beans te lunchen met mijn favoriete Bagel, Chicken Chutney.

13.00 uur

Eenmaal thuis staan nog een aantal andere to do’s op mijn lijstje, waaronder het voorbereiden en plannen van een aantal artikelen voor hier op mijn blog. Ook werk ik nog even voor een aantal opdrachtgevers die ik heb vanuit mijn bedrijf To Get There Media.

Ik werk tot half 5 en dan is het tijd om te gaan sporten. Ik vind het heerlijk om aan het einde van de middag te gaan sporten. Tussen 4 en 5 uur merk ik namelijk altijd dat ik mij een stuk minder goed kan concentreren en een klein dipje heb. Perfect om dan achter mij bureau vandaan te komen en even te gaan bewegen.

18.00 uur

Na een uurtje sporten ben ik rond 18.00 uur thuis en ga ik het avondeten klaar maken. Deze avond een heel makkelijk recept. We eten namelijk een van mijn favoriete (je vind het recept hier), een ovenschotel met zoete aardappel en chorizo. Dit betekent alleen even wat snijwerk en dan alles op de bakplaat in de oven voor een half uur.

Na het eten gaat mijn vriend sporten (ja we wisselen elkaar lekker af zo) en besluit ik om in bad te gaan. Tijdens het badderen kijk ik nog even wat vlogs op YouTube. Doen jullie dat ook altijd, video’s, films en series kijken in bad? Daarna plof ik om half 9 op de bank voor het programma ‘Helemaal het einde’ en is de dag al bijna voorbij. Na het programma leg ik mijn spullen voor de dag daarna alvast klaar en ga ik vroeg naar bed, want ik moet er ook weer vroeg uit. De dag daarna moet ik namelijk voor een opdrachtgever ’s ochtend in Overveen zijn.

Hoe ziet jouw dag er meestal uit? En… laat mij ook vooral weten in de comments of je dit soort artikelen leuk vindt om te lezen? Zo ja, per dag of liever een wekelijkse diary?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers