READING

Dingen die je nog niet wist over mij #3

Dingen die je nog niet wist over mij #3

Dingen die je nog niet wist over mij

Daar ben ik weer met een lijstje met punten die jullie waarschijnlijk nog niet over mij wisten. Dit is alweer het derde artikel met zo’n lijstje, want er zijn nog genoeg dingen die jullie niet over mij weten. Maar ook omdat deze artikelen elke keer zo goed gelezen worden. Blijkbaar zijn jullie heel nieuwsgierig;). 

Vandaag vertel ik jullie nog eens vijf dingen die jullie niet over mij wisten. Hier vind je deel 1 en deel 2.

Ik hou van reclames

Ja echt waar, ik ben gek op reclames kijken. En dan vooral tijdens feestdagen, dan zijn ze het allermooist. Afgelopen jaar heb ik ook af en toe mijn tranen binnen moeten houden bij de kerst reclame van Albert Heijn. Te schattig! Je kan de reclame hier nog zien. Wat ik zo leuk vind aan reclames? Ik vind het te gek hoe ze in een korte tijd soms echt een verhaal, boodschap of gevoel kunnen overbrengen. En ja er zijn natuurlijk ook veel domme reclames, maar ook dat vind ik fascinerend. Deze reclames onthoud je namelijk het best. Slim!!

Ik hou niet van vis 

Of eigenlijk vind ik het gewoon echt heel erg vies. Dus ook geen sushi voor mij. Ik probeer het altijd wel, maar ik krijg het gewoon echt niet weg. Altijd als ik het probeer te eten krijg ik het gevoel dat mijn keel wordt dichtgeknepen. En trouwens van die geur alleen al ga ik over mijn nek. Nu kan je zeggen, vis moet je leren eten. Deels mee eens, maar het probleem is dat ik het dus wel echt probeer te eten. Ik ben niet iemand die van te voren al zegt dat ik het niet lust. Helaas tot nu toe zonder succes, want ik zou het graag lekker vinden om te eten. Het kan met etentjes soms best lastig zijn. Ik vind het dan ook altijd heel vervelend om als een van de weinige te moeten zeggen dat ik geen vis lust. Vis dat gefrituurd is lust ik tegenwoordig trouwens wel ;p. Babysteps!

Ik wilde nooit trouwen

Tot ongeveer 3 jaar geleden heb ik altijd gezegd dat ik niet wilde trouwen. Ik ben al heel lang samen met mijn vriend en dacht; waarom zou je de bevestiging en het papiertje nodig hebben van trouwen als het nu ook goed zit? Daarnaast is het ook nooit echt een meisjesdroom van mij geweest, zoals je vaak vrouwen hoort zeggen. Toch is er iets verandert. Nu ik ouder wordt ga ik er toch iets anders over denken, maar het heeft vooral te maken met het feit dat ik de afgelopen jaren voor werk veel op bruiloften ben geweest. Ik houd namelijk de sociale media bij van een Wedding planning & wedding styling bedrijf. Hiervoor maak ik ook content waardoor ik vaak op bruiloften hun werk vastleg of behind the scenes foto’s maak. Door al die bruiloften heb ik gezien hoe bijzonder en mooi zo’n dag is. Een dag samen met al je vrienden & familie om de liefde tussen twee personen te vieren. Stiekem wil ik dit nu toch ooit ook wel;).

Ik kan niet van korstjes afblijven

Ik ben echt ‘allergisch’ voor korstjes. Ik kan er gewoon niet vanaf blijven. Het is een soort verslaving/tik die ik heb. Een beetje te vergelijken met de tik die ik heb met nagels, waarover ik in deel 1 over vertelde. En ja ik weet dat het alleen maar erger wordt als je korstjes openkrabt/eraan zit en dat je er littekens van kan krijgen. Als iemand een tip heeft om hier vanaf te komen?

Ik heb Nederlands, Duits en Indonesisch bloed 

En last but not least, wist je dat ik ook Duits en Indonesisch bloed heb? Een deel van mijn familie, van mijn vaders kant, is Duits. Mijn Oma is namelijk Duits en mijn vader dus half Duits. Aan de kant van mijn moeder zit dan weer Indonesisch bloed. Zo kwam mijn overgroot opa (de vader van mijn oma) uit Indonesië.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. evelien

  24 oktober

  Zo herkenbaar van de korstjes! Ik doe het ook altijd, ik heb een wondje wat er al ruime zes weken zit, en nog steeds niet is geheeld.
  Liefs,
  Evelien

 2. Balou

  27 oktober

  Wat grappig, ik hou ook helemaal niet van vis! Leuk om je op deze manier je een beetje te leren kennen!

 3. Jouvence

  27 oktober

  Leuk om te lezen, ik houd ook totaal niet van sushi & die korstjes allergie komt me ook bekend voor 😉

 4. Leuke weetjes! Dat van de korstjes herken ik. Maar heb het mezelf afgeleerd, want het is beter om eraf te blijven.

 5. Wat leuk om op deze manier jou beter te leren kennen! Ik ben Nederlands en heb Frans en Indonesisch bloed

 6. Inge

  28 oktober

  Haha, ik moet ook altijd aan korstjes pulken. En vis vind ik ook niet lekker, dus je bent niet alleen!

 7. Wat leuk dat je wat van deze weetjes deelt. Ik ben juist dol op vis en ook op reclames 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers