Snapshots van New York

Zo ben je een half jaar geleden aan het boeken en zo zit je alweer 2 weken geleden in het vliegtuig naar New York. Zoals ik eerder al vertelde bezocht ik de stad in 2015 voor het eerst en sindsdien kan ik oprecht zeggen dat het mijn favoriete stad is. Dit keer ging ik met mijn ouders, broertje en vriend. Na maanden van voorpret hebben we het heerlijk gehad in deze stad. We hadden ontzettend fijn weer (wel af en toe koud, maar droog en zonnig), we hebben heel veel gezien, nog veel meer gelopen, lekker gegeten en vooral veel leuke herinneringen gemaakt. 

Maar voordat ik hier op mijn blog mijn reisverslag en tips (van eten, uitzichten en bezienswaardigheden) ga delen, alvast wat snapshots van deze citytrip. I loveeee New York! Ik wil nu alweer terug…

Wil je alvast wat meer zien en lezen? Kijk dan eens op mijn Instagram en bij mijn opgeslagen New York stories;).

Ga jij binnenkort ook naar New York? Lees dan hier wat je moet regelen voordat je naar deze stad gaat. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Balou

  6 november

  Prachtig zeg, wauw Ik zou er ook een keer naartoe willen!

 2. Tamara

  6 november

  Wat een super leuke foto’s het staat ook echt nog op mijn wishlist te bezoeken

 3. priscilla

  6 november

  Wat een prachtige foto’s! New York staat echt nog wel bovenaan mijn lijstje hoor.

 4. oh wat een geweldige foto’s heb je gemaakt zeg!!

 5. Wat een prachtige stad is het toch! Staat zeker hoog op mijn lijstje. En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!

 6. Manon

  6 november

  Hele mooie (insta-proof) foto’s! Voorpret met plannen enzo is altijd leuk!

 7. Rory

  8 november

  Geweldig. De bibliotheek! Prachtig. Wij hebben New York ook zeker ontdekt. We gingen eigenlijk ieder jaar wel een lang weekend, totdat ons meisje werd geboren. Het is denk ik nog te vroeg om haar mee te slepen naar NYC al denk ik dat het juist – voor een 6-jarige – leuk zou zijn om eens een wereldstad te bezoeken. De indeling en te bezoeken locaties wordt dan anders ingedeeld, dat dan weer wel.

 8. Wat een toffe foto’s! New York staat echt bovenaan mijn Wishlist!

 9. ingrid

  9 november

  wauw dat zijn echt super toffe foto’s. echt wel een wereldstad

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers